Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy átlagon felüli férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagon felüli férfi „méretéhez” idővel hozzá lehet szokni?

Figyelt kérdés
Még csak háromszor voltunk együtt, de igen nehezen birom, próbáltuk több helyzetben, de fáj, pedig foglakozik velem, odafigyel, felizgat. Több partnerem volt de ekkor egyiknek sem volt. Mennyi idő, hány alkalom kellhet még hogy megszokjam?

2024. aug. 9. 13:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló cipőben járok, pár dologgal mérsékelni lehetett a helyzetet. De sajnos a mai napig van, hogy a pillanat hevében egy kicsit nem figyelünk és megbánom. A következők váltak be nekem:

- Sikosító. Alapesetben teljesen nedves vagyok, de mégis tud segíteni, hosszantartóan ott marad.

- Ő hosszú idő alatt élvez el, emiatt vagy előtte, vagy utána hosszan kényeztetem, hogy ne tartson sokáig maga az aktus.

- Pózok váltogatása a megfelelő sorrendben (természetesen gondos előjáték után). Ez gondolom ember és testfüggő, de nekem a következő a sorrend:

1. Óvatos pózok, ezekkel melegítünk be - misszionárius.

2. Jól váltogatható pózok, ahol én diktálom a hozzáférhetőséget - bármi, amiben én vagyok felül; oldalról attól függően, hogy mennyire hajlítom vagy egyenesítem ki a lábam.

3. Kegyetlen pózok, csakis a végén, de inkább akkor sem - kutya; misszionárius, ahol a lábaim felteszi a nyakába.

De egyébként a Kámaszútrában vannak is ilyen test és vaginatípusok és kedvező behatolások, nem a legújabb olvasmány, de érdekes, hogy ilyen részletes szerelmi kultúrájuk volt az indiaiaknak.

Kitartást!

2024. aug. 9. 15:53
 12/14 anonim ***** válasza:

A kommentek felét kisfarkú pasik írták.

22 már tényleg nagy és valószínűleg hosszra nem fogsz tudni hozzászokni, vastagsagot meg lehet.

Nekem 19-20 centi és tapasztalatból írom. Ha valaki az az eléjen sok volt hosszra, akkor az nem változott. Viszotb szerencsére a nők többsége bírta.

2024. aug. 9. 17:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan anatómiai kérdés is, de én a nagyobb pasikat úgy szoktam meg, hogy eleinte az oldaltfekvős pózokat preferáltuk.
2024. aug. 9. 18:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én csajom gyorsan megszokta az enyémet
aug. 10. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!