Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagon felüli férfi „méretéhez” idővel hozzá lehet szokni?
Hasonló cipőben járok, pár dologgal mérsékelni lehetett a helyzetet. De sajnos a mai napig van, hogy a pillanat hevében egy kicsit nem figyelünk és megbánom. A következők váltak be nekem:
- Sikosító. Alapesetben teljesen nedves vagyok, de mégis tud segíteni, hosszantartóan ott marad.
- Ő hosszú idő alatt élvez el, emiatt vagy előtte, vagy utána hosszan kényeztetem, hogy ne tartson sokáig maga az aktus.
- Pózok váltogatása a megfelelő sorrendben (természetesen gondos előjáték után). Ez gondolom ember és testfüggő, de nekem a következő a sorrend:
1. Óvatos pózok, ezekkel melegítünk be - misszionárius.
2. Jól váltogatható pózok, ahol én diktálom a hozzáférhetőséget - bármi, amiben én vagyok felül; oldalról attól függően, hogy mennyire hajlítom vagy egyenesítem ki a lábam.
3. Kegyetlen pózok, csakis a végén, de inkább akkor sem - kutya; misszionárius, ahol a lábaim felteszi a nyakába.
De egyébként a Kámaszútrában vannak is ilyen test és vaginatípusok és kedvező behatolások, nem a legújabb olvasmány, de érdekes, hogy ilyen részletes szerelmi kultúrájuk volt az indiaiaknak.
Kitartást!
A kommentek felét kisfarkú pasik írták.
22 már tényleg nagy és valószínűleg hosszra nem fogsz tudni hozzászokni, vastagsagot meg lehet.
Nekem 19-20 centi és tapasztalatból írom. Ha valaki az az eléjen sok volt hosszra, akkor az nem változott. Viszotb szerencsére a nők többsége bírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!