Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagon felüli férfi „méretéhez” idővel hozzá lehet szokni?
Figyelt kérdés
Még csak háromszor voltunk együtt, de igen nehezen birom, próbáltuk több helyzetben, de fáj, pedig foglakozik velem, odafigyel, felizgat. Több partnerem volt de ekkor egyiknek sem volt. Mennyi idő, hány alkalom kellhet még hogy megszokjam?2024. aug. 9. 13:51
1/14 anonim válasza:
Ha ő is türelmes, hozzá lehet szokni. Én barátnőmnek a gondos előjáték és az extra síkositás sokat segített.
3/14 anonim válasza:
2esnek adok igazat, én 4 éve vagyok együtt párommal azóta se szokta meg a méretem. És visszafogott a szex. Szex végére már mehet kicsit intenzívebben de akkor se szabad elengedni a gyeplőt, egyszerűen fáj neki.
4/14 anonim válasza:
Nekem is nagy méretem van, ráadásul extra vastag is. Volt csajom aki simán bírt vele, de volt akinek akármit csináltam, nagyon feszítette. Nem tudott hozzászokni sajnos. Ovatoskodtam amennyire birtam de hát ez igy sokáig nem működött. Nem lebeszélni akarlak, csak leírtam. A barátnőim közül nálam kb a fele birta a méretemet. Ez van.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkiek. Próbáltunk már sikosítani, tegnapelőtt játékszereket bevetni, de még ma is alig tudok ráülni úgy fáj. Pedig szeretem őt de ez nekem nagyon nagy.
2024. aug. 9. 14:02
6/14 anonim válasza:
A kisfarkuak meg sirnak, hogy jajj, eleg a 13 centi? Eleg hat, inkabb legyem kisebb, mint 20 centi. Azzal legalabb lehet szexelni
7/14 anonim válasza:
4 es vagyok.
Nekem a másik gondom ugye a vastagság, nem csak a hossz, jó nagy makkal ráadásul, ami miatt néhány csajomnak fájdalmat okoztam, nehezen ment be, sajnos azt kell mondanom hogy akivel az elején nem ment, azok nem tudták megszokni nálam sem.
9/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom nem mértem, de igen ugy 20-22 körül lehet körülbelül, és nagyon kemény neki.
2024. aug. 9. 14:11
10/14 anonim válasza:
Hát igen ezt a méretet nem mindenki szereti már, nekem is 20 feletti van, bár inkább a vastagsága miatt okozott gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!