Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mai 40-50 közötti nők vonzóbbak, mint a korábbi generációk?
53 éves férfi vagyok. Úgy fogalmaznék, mások a mai nők, a mai emberek, de arányában akkor is, most is nagyjából ugyanannyi a szép, igényes és a magára nem adó ronda nő. Kissrác koromban korán megnéztem a szép felnőtt nőket, sőt, egyeseknek csaptam a szelet a magam módján. Hamar eltanultam a férfiak flörtölési technikáit. Ez akkor még nem tudatos volt, inkább csak eltanult viselkedési forma. Nem internetről informálódtunk a világról, hanem tapasztalatok, filmek, könyvek alapján. Óvodásként, kisiskolásként átjártam a szomszéd nénikhez "szerelni", beszélgetni. Egyik - másik majd megevett a stílusomért. De a kis csajokkal sem volt rossz viszonyom, főként az életigenlő, talpraesettekkel jöttem ki.
Kamaszon, igen sok érett nő, mondhatni mai kifejezéssel MILF tetszett, vonzotta a tekintetem vagy mozgatta meg a libidómat. Legyen az szomszéd, tanárnő, az általam ismert bolti dolgozók valamelyike, tévés személy, színésznő, de minden vittek a szép, szexi fodrásznők, akik keze alatt első női érintéseket megéltem (ahogy számtalan srác). Sőt, az első nő érintésétől átélt merevedést a lepel alatt. Még jó, hogy ráterítik az emberre. ;)
Akkoriban a nők gyakrabban viseltek szoknyát, nyári ruhákat, kosztümöket, nejlonharisnyát, egyesek még combkötőt is, mit manapság. Másképp voltak nőiesek, szexik, mint a mai nők.
Édesanyám is szép nő volt, ő szintén sokszor öltözött nőiesen. Képes volt olykor még bőrszoknyát vagy szatént darabokat is hordani. Vonzó nőként sokszor csapták neki a szelet férfiak. Okos, intelligens nőként ezt kiválóan tudta kezelni! Kedvesen, udvariasan tudta lepattintani őket. Nem vette zokon, nem sértődött meg, nem kérte ki magának, ám nem is volt vevő a hülye dumákra. Műugró volt, varrónőként kezdte, óvónő lett, majd újságíró élete nagy részben. A hülye felnőttekkel is pedagógiai stílusban beszélt, mintha rossza gyerekek lennének. Olyan volt, akár egy női Joda mester. ;) Beszélgetéseinken túl, ezeket látva, halva sokat tanultam az emberekről, a kommunikációról, de a flörtölésről, a jó és a rossz módszerű udvarlásról. Mindez mellett vonzó megjelenésű nővérem 11 évvel idősebb nálam, így esetében szintén megtapasztaltam a pasik udvarlásai próbálkozásait. Neki ráadásul nem egy szememben szép, szexi barátnője, kollega nője volt, akik jellemzően nálam idősebbek voltak. Talán ezek összessége miatt alakult ki bennem, tizenévesen elsősorban nem korosztályom béli lányok, hanem a nálam idősebb nőies nők vonzottak mindig. A kérdés tekintetében kompetens vagyok, mivel nagyon nyitott szemmel és lélekkel szemléltem az akkori MILF-eket.
A mai nők nagyon másképp élnek, öltöznek! Nehéz lenne összehasonlítani a 30-50 évvel ezelőttiekkel! A disco korszak megjelenésével a nők egyre jobban mertek szexin, kihívóan öltözni. Akkortájt jelentek meg a forrónadrágok, vagyis a szorosan testhez simuló, sok esetben csillogó vagy bőr hatású hosszú és rövidnadrágok, de a mai leggings első verziói is. (tévhittel ellentétben, az utóbbi nem mai találmány, hiszen középkori viselet volt, ráadásul főként férfiak hordták) A bőr szoknyák, nadrágok már a hatvanas, hetvenes években megjelentek az utcákon. A nejlonharisnya a második világhűború előtti időkből létezik, amióta 1937-ben Wallace Hume Carothers feltalálta a nylont. (a sikert nem élte meg, mert még abban az évben öngyilkos lett. Mindezt nemrég olvastam épp, különben nem tudnám- ;))
Mellesleg, az, ki miként látta a nőket a fiatal korában és miként szemléli most, nagyban meghatározó az életkora, a lakhelye, a munkája, a környezete és az abban élő személyek, plusz a saját identitása, szexuális érettsége, érdeklődése, de még aktivitása is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!