Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki vagy izgi ha egy lány szopás közbe elélvez?
Figyelt kérdés
Orgazmusa van miközben szopja a pasitaug. 8. 17:31
1/15 NemFogodKitalálni válasza:
Én nekem csak majdnem szokott orgazmusom lenni, nagyon közel kerülök hozza. Párom szereti, izgatónak tartja ha ennyire beindít, hogy a farka a számban van
2/15 anonim válasza:
Szerintem izgi, nekem is bejönne ilyen lány.
3/15 anonim válasza:
Miért lenne ciki?
Egyáltalán nem ciki, sokkal inkább izgató.
5/15 anonim válasza:
Ez 69-ben fordul elő. Vagy ha szop téged a csaj, miközben a haverod dugja. Vagy dörzsöli a csiklóját, esetleg feldug egy vibrit.
De amúgy nem, nem ciki! Izgató tud lenni nagyon! Csak le ne harapja örömében a lompost! 😅
6/15 anonim válasza:
Az a ciki, hogy ilyet kérdezel... és megfordul a fejedben, hogy ciki.
N
7/15 anonim válasza:
Én is elszoktam élvezni szopás közben 23/l
10/15 anonim válasza:
Én tényleg szeretem a pasim így kielégíteni, de sosem azért, mert ettől elélveznék. Hacsak nem 69, vagy izgatnám magam. Ettől függetlenül lehet, hogy vannak tőlem szerencsésebb csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!