Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen könnyen és egyszerűen összejön az emberek többségének kaland?
valakinek tényleg ilyen könnyen megy, nekem sem jön túl egyszerűen, utoljára egy éve volt innen
F
Annak jön össze, aki akarja.
Tudom, ez nem hangzik jól, nekem sem jött össze évekig sokszor, de a helyzet, hogy egy idő után rájöttem, hogy azért mert nem erre vágyom, hanem mélyebb kötődésre. Emiatt az ilyen helyzetek azonnal taszítottak, teljesen passzív, elutasító pozícióba kerültem tőlük azonnal.
Fontos, hogy döntsd el mire vágysz, és ne érd be kevesebbel. Lehet hogy valaki kalandokra vágyik, de a kalandokból is vannak minőségi helyzetek. Tapasztalataim szerint, akinek annyira sokszor összejön az egyáltalán nem válogat. Ha te is ezt szeretnéd, akkor tényleg le kell adnod az igényeidből. (Nem, ez nem az ilyen jellegű kapcsolatok megszégyenítése, de egyszerűen nincsen olyan lehetőség, hogy valaki heti több alkalommal is új, jó, menő, vonzó embereket találjon. A nagy számok törvénye alapján ebben lesznek béna találkozások, randik, rossz szexek is.) Persze ehhez tényleg nyitottnak kell lenni, sok helyre járni, sok helyen keresgélni embereket (pl. társkereső appok).
Kell hozzá egy kisugárzás.
Én kB minden csajt megkaptam fiatalabb koromban.
Igaz nem volt még mindenki kezében teló meg net.
Sokkat lógunk együtt suli, meló után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!