Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj van azzal a lánnyal aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj van azzal a lánnyal aki még 29 évesen szűz?

Figyelt kérdés
Egy szép csaj.
2024. aug. 8. 08:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
23%

Ha nem annyira szép, akkor is.

Kár tagadni, meg szépíteni. A mai társadalmakban egy nő csak akkor szűz, ha mindent megtett érte, hogy az maradjon.

Hogy ezt saját akaratából, vagy valami belső kényszere volt rá, az más kérdés.

2024. aug. 8. 14:07
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Egyszer találkoztam egy lánnyal azt mondta házasságig várni akar vele. Vannak ilyenek.
2024. aug. 8. 15:32
 13/16 anonim ***** válasza:
31%

Van ilyen, de ha nem 18 éves korára tervezi a házasságot, akkor ez se egészséges.

Aztán esetleg kiderül, hogy mindenben összeillenek, csak a szexben nem, és akkor mi lesz?

2024. aug. 8. 15:41
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Figyeljet az édesapám még szűz,pedig 35 éves és az anyukám így is elfogadja. Engem meg nem èrdekel.
2024. aug. 8. 15:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

14#

Tudom ,hogy viccelsz de igazából lehetséges.

Abban az esetben lehetséges,ha örökbefogadtak

2024. aug. 8. 15:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj nincs vele, maximum nem ez az àtlag kor amikor szűz mèg az ember lànya
2024. aug. 11. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!