Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 23 évesen még mindig szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen még mindig szűz vagyok, és szorongok, ha egy lánnyal kell ismerkedni. Ha elmegyek prostizni, miben fog változni az életem?

Figyelt kérdés

2021. júl. 19. 22:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%
semmiben, ugyan olyan lúzer maradsz
2021. júl. 19. 22:21
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Nem feltétlenül fog segíteni, ugyanis normális kapcsolat keresése esetén elsőkörben a kapcsolatteremtéssel kezdődik minden. A prostival te ezt lerövidíted egy nulla energiabefektetésű telefonhívással.

Szóval értsd: igen, elveszted a szüzességedet. Nem, ettől függetlenül ezzel nem tanulod meg, hogy hogyan kell csajozni. Minimális bátorságot fog csak adni, ami annyiban merül majd ki, hogy elmondhatod magadról, hogy nem vagy szűz, amelyet meg később belátsz, hogy nem is egy nagy valami.

2021. júl. 19. 22:25
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Csak annyiban hogy a szüzességed elveszíted ezenkívül semmiben
2021. júl. 19. 22:28
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Annyiban hogy nem leszel szűz.
2021. júl. 19. 22:32
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Letudhatod a szüzességed, némi önbizalmad is lesz, és talán rájössz, hogy csak nyerhetsz azon , ha próbálkozol a csajoknál.
2021. júl. 19. 22:53
 6/13 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem nagyobb bátorság kell egy prostihoz, mint egy egyszerű lányhoz.
2021. júl. 19. 22:54
 7/13 anonim ***** válasza:
36%
Menj pszichológusnál, nem szégyen! Vele tudsz beszélgetni, megnyilni, és elmondani ami fáj. És már kicsit tapasztaltabb leszel :)
2021. júl. 19. 23:04
 8/13 A kérdező kommentje:
Járok pszichológushoz. Nem segít.
2021. júl. 19. 23:05
 9/13 anonim ***** válasza:
28%
Azt hittem az segít. Én is szeretnék menni 1x 2x.Szerintem a prostival még várj mert meg fogod bánni ha lesz egy igaz szerelmed, inkább keres hobbikat és ott megismerhetsz lányokat
2021. júl. 19. 23:15
 10/13 anonim ***** válasza:
38%

Kérdésre a válasz: semmiben, csak max később még meg is bánod.

Pszichológusra: nem varázsló vagy kézrátételes gyógyító. Neked is akarnod kell és dolgoznod rajta.

2021. júl. 19. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!