Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 23 évesen még mindig szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen még mindig szűz vagyok, és szorongok, ha egy lánnyal kell ismerkedni. Ha elmegyek prostizni, miben fog változni az életem?

Figyelt kérdés

2021. júl. 19. 22:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%
Menj prostihoz jobb lesz sokkal.
2021. júl. 19. 23:19
 12/13 anonim ***** válasza:
44%
Sokkal jobban fogod érezni magad.Igaz Én nem szűzként kezdtem el járni de nagyon jó volt sokat jártam lakásra lányokhoz lelkileg teljesen rendbe tett.Hiányzott a sex.
2021. júl. 20. 05:57
 13/13 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom "félsz" a lányoktól. Nos ha jársz porstinál 1-2x ez a dolog oldódni fog. Fontos hogy barátnő feelinges csajt keress pozitív értékelésekkel. Ők úgy is arra hajtanak hogy jól érezd magad velük.
2021. júl. 21. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!