Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megcsalta volna a párját?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalta volna a párját?

Figyelt kérdés
Egy csaj a táborban ilyen átlátszó nadrágban volt és látszott a kék bugyija/bodyja. Rázta ott magát a 25-30 éves pasiknak szó szerint majdnem megdugatta magát. Én odamentem hozzá, de úgy elküldött mint a szél. Azt mondja neki párja van (egyébként ilyen osztálytábor ez. Csak a párja beteg lett így nem tudott eljönni.) és sosem csalná meg. Mondom látom. Aztán az instán találtam egy bodys képet róla amire szégyen vagy nem szégyen, de kivertem. Ultra szexi volt élőben és a képen is

2024. aug. 8. 06:39
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
Legközelebb ha kérdezni akarsz, előbb inkább gondold át újra…
2024. aug. 8. 06:58
 2/3 anonim ***** válasza:
56%

" Megcsalta volna a párját? "

Ezt minden nőre megkérdezheted, csak máshogy szinezed ki akkor.

2024. aug. 8. 07:05
 3/3 anonim ***** válasza:
53%

Nyár van, előkerülnek a lenge ruhák.

Ha meg a parton bikinit vesz fel és jól érzi magát... Akkor is biztos az ő hibája...és kb lerib,ncoznád, hűtlennek titulálnád???

Nevetséges, gyerekes az, hogy te feltételezel ilyen leminősítő dolgokat, holott valójában a te agyad gerjed rá és feltételez dolgokat.

Gyerek vagy te még...

2024. aug. 8. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!