Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, sok olyan lány van az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, sok olyan lány van az ismerettségi körötökben, aki megcsalta a párját?

Figyelt kérdés

23 éves fiú vagyok, és az előző kapcsolatomban megcsaltak. Már ez nem okoz fájdalmat utólag, de azért van bennem kicsi félelem, hogy egy új kapcsolatban újra megtörténik. Persze emiatt nem leszek senkivel sem előítéletes, tudom, hogy vannak hűséges lányok, de nem szeretnék elfogult lenni egyik irányba sem, éppen ezért vagyok kíváncsi egy reális arányra, hogy ez mégis mennyire gyakori, így jól esne olvasni lányok válaszát hogy ők hogy állnak ehhez a dologhoz és hogy milyenek az arányok az ismerősi köreikben.

Köszi előre is a válaszokat

2024. márc. 16. 09:35
 1/10 A kérdező kommentje:
Illetve ha véletlenül pont olyan lány is idetéved aki csalt már meg valakit, azt is nyugodtan leírhatja, én nem fogom elítélni és utálni emiatt
2024. márc. 16. 09:37
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
Én folyamatosan csalom a lakótársaimmal...
2024. márc. 16. 09:40
 3/10 anonim ***** válasza:
57%

Egy ilyen ismerősöm sincs.

29N

2024. márc. 16. 09:51
 4/10 anonim ***** válasza:
30%
Az összes nő olyan nincs kivétel ha lehetőség adódik akkor bizony megfog csalni bele van kódolva az összesbe lehetsz te akàrmilyen jó hozzájuk
2024. márc. 16. 10:40
 5/10 anonim ***** válasza:
14%
Régen sokkal jobb világ volt ha egy nő félre lépet megvetteték kiutálták őket mindenhol
2024. márc. 16. 10:42
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Hát elég sok van az ismerettségi körbe, munkahelyen is stb
2024. márc. 16. 11:58
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Találsz még ilyen helyet a világon. Mondjuk Afganisztán ilyen

2024. márc. 16. 12:23
 8/10 anonim ***** válasza:

4 de van kivétel, én az oktatóm annó nagyon nyomult, be is jött, de akkor sem csaltam meg a férjem. 15 éves korom óta vagyunk együt, csókolozni sem csókolóztam mással mióta együtt vagyunk.

45 N

2024. márc. 16. 22:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Egy okos nő erről nem beszél, még a barátnőinek sem.

És nem kezd olyan pasival, aki nem tudja tartani a száját.

2024. márc. 16. 22:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Én ugyanez vagyok férfiként.

38 évesen az első kapcsolatomban élek 22 éve, 19 éve házasként🙂

2024. aug. 8. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!