Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan aki már bőven tidta hogy terhes, de mégis megcsalta a párját és szexelt más férfiakkal is?
Figyelt kérdés
Szentfazekak, megbotránkozók, álszentek, erkölcs bajnokok kíméljetek!2021. máj. 15. 00:42
1/10 A kérdező kommentje:
Tidta helyett tudta 😄
2021. máj. 15. 00:46
2/10 anonim válasza:
Igen volt de nem voltam kapcsolatban
3/10 A kérdező kommentje:
Ja, szétmentetek addigra?
2021. máj. 15. 00:50
4/10 anonim válasza:
Igen vannak ilyen nők, mondjuk ez akkor is előfordul ha a szeretőjétől terhes és nem a férjétől 😂
5/10 anonim válasza:
Én amikor megtudtam,hogy terhes vagyok azután kezdtem el rengeteget szeretkezni a férjemmel nehogy gyanús legyen neki,hogy nem tőle van.
7/10 anonim válasza:
#5 Ehhez csak gratulálni tudok. 🤮 Nem vagyok a nők elleni fizikai erőszak híve de ezt olvasva felment bennem rendesen a pumpa. Vajon hány férfit ba$zhatnak át ilyen gusztustalan módon?
8/10 anonim válasza:
Tuti megugrana a libidóm, ha terhes lennék... és ha a párom nem elégítene ki, lehet keresnék valakit a feladatra.
9/10 A kérdező kommentje:
Írtam már az elején, hogy a nagy erkölcsi tanítóknak, szent embereknek, nem kell ide kommentelni!
Imádom hogy símán ítélkezel más felett, úgy hogy azt se tudod ki az, meg egyáltalán fogalmad sincs az egészről...
2021. máj. 18. 16:00
10/10 anonim válasza:
Akkor én is megdugnálak! Mikor lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!