Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi van ha terhes lesz a csaj?
Figyelt kérdés
Megdugtam egy lányt gumi nélkül és belé mentem el. Nem ismerjük egymást, csak egy kaland volt. Nálam nem volt gumi, nála igen, de kicsi volt rám. Már nem bírtuk megállni hogy ne csináljuk. Ribis csaj volt szóval szerintem nem én vagyok neki az első ebben a hónapban. Nevemet nem tudja. Ilyenkor mi van?2021. ápr. 22. 09:54
3/10 anonim válasza:
Tanits mester 😀😀 persze en azert gumit vinbek egy ilyen alkalomra.
4/10 anonim válasza:
Te is csak egy ösztönlény vagy semmi több.
5/10 anonim válasza:
Majd, ha megtalál az interneten és képről felismer, akkor majd behívnak DNS-tesztre és perkálhatsz gyerek tartásért.
DE szerintem szedi a tablettákat...
7/10 anonim válasza:
Hülye vagy az van!
Lehet, hogy lesz egy gyereked és te nem tartod annak, mert nem tudja az anya, hogy ki vagy?
9/10 anonim válasza:
Undorító vagy. Akár alkalmi akár nem felelősséggel tartozol a partnered iránt. Kihúzhattad volna. Vegyél neki esemény utánit
10/10 anonim válasza:
Szerintem kamuzol. Ilyen hülye ember nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!