Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vettetek már igénybe valamilye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vettetek már igénybe valamilyen fizetős, erotikus szolgáltatást?

Figyelt kérdés
Prosti, striptease, masszázs stb... Milyen élmény volt, nem bántátok meg?
2024. aug. 7. 20:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Fleshlightot, nem bántam meg.
2024. aug. 7. 20:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem meg, de szivesen vennek egy amatortol egy masszazst
2024. aug. 7. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Voltam kurváknál, igen... egyiküket sem bántam meg. "Kapukulcsok a zsebemben / Mindegyiket szerettem" Európa Kiadó
2024. aug. 7. 21:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Jó pár alkalommal, többségük jó élmény volt. Ami nem, azt utólag nyilván megbántam, hogy elszórtam x tízezer forintot.
2024. aug. 7. 23:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Valami nem szokásos sztriptízt vagy hasonlót lehet, hogy megnéznék, hogy milyen lehet élőben. Bár nem tudom, ilyet vállal-e bárki egyáltalán.
2024. aug. 7. 23:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Striptease-t, mint olyat lehetséges egyáltalán igénybe venni? Nem csak sztriptízbárok vannak, ahol megy a műsor?
2024. aug. 7. 23:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem, vannak csajok akik kijonnek hazhoz is vetkozni, pl legenybucsura.
2024. aug. 8. 03:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Erotikus masszázst néhányszor, mikor épp nincs barátnőm. Nem bántam meg soha. Volt jobb és volt kevésbé jó, de csalódott soha nem voltam.
2024. aug. 8. 14:15
 9/9 anonim ***** válasza:
7. Csak legénybúcsúra? Úgy, hogy csak úgy tartanak egy személynek ilyen táncot, lenge ruhában, különféle pózokban, és lehet nézni őket, ilyen nincs? Ilyesmit szívesen megnéznék egyszer.
2024. aug. 8. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!