Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettetek már igénybe valamilyen fizetős, erotikus szolgáltatást?
Figyelt kérdés
Prosti, striptease, masszázs stb... Milyen élmény volt, nem bántátok meg?2024. aug. 7. 20:17
2/9 anonim 

válasza:

Nem meg, de szivesen vennek egy amatortol egy masszazst
3/9 anonim 

válasza:

Voltam kurváknál, igen... egyiküket sem bántam meg. "Kapukulcsok a zsebemben / Mindegyiket szerettem" Európa Kiadó
4/9 anonim 

válasza:

Jó pár alkalommal, többségük jó élmény volt. Ami nem, azt utólag nyilván megbántam, hogy elszórtam x tízezer forintot.
5/9 anonim 

válasza:

Valami nem szokásos sztriptízt vagy hasonlót lehet, hogy megnéznék, hogy milyen lehet élőben. Bár nem tudom, ilyet vállal-e bárki egyáltalán.
6/9 anonim 

válasza:

Striptease-t, mint olyat lehetséges egyáltalán igénybe venni? Nem csak sztriptízbárok vannak, ahol megy a műsor?
7/9 A kérdező kommentje:
Nem, vannak csajok akik kijonnek hazhoz is vetkozni, pl legenybucsura.
2024. aug. 8. 03:08
8/9 anonim 

válasza:

Erotikus masszázst néhányszor, mikor épp nincs barátnőm. Nem bántam meg soha. Volt jobb és volt kevésbé jó, de csalódott soha nem voltam.
9/9 anonim 

válasza:

7. Csak legénybúcsúra? Úgy, hogy csak úgy tartanak egy személynek ilyen táncot, lenge ruhában, különféle pózokban, és lehet nézni őket, ilyen nincs? Ilyesmit szívesen megnéznék egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!