Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a harminc körüli férfiaknak hány százaléka volt már prostinál vagy vett igénybe erotikus szolgáltatást?

Nekem is eszembe jutott már, hogy fogok menni. Most 23 évesen még nem érzem magam úgy, hogy eljárjak. Van barátnőm meg szeretnék úgy menni prostihoz, hogy a maximumomat tudom nyújtani.
Szerintem a férfiak 30-40% -a lehet az aki már volt prostinál 30 éves korára. De lehet inkább 25-35%.

1
A prosti nem az élvezetért csinálja ugye tudod?

Hogyne tudnám. xD
De akkor is szeretném mindenben a maxot hozni. Még jelenleg van hova fejlődnöm ezt is tudom. Azt szeretem amikor konkrétan örülnek nekem.
#1-es voltam.
Gondolatba persze minden férfi gondolt rá amúgy szerintem.

Azért, mert nem akarok buliban hülyéskedni, meg fizetni a sok piát, aztán lehet, hogy nem is lesz semmi. Így meg tiszta. Egy telefon, és van szex.
Na meg sok a családos is, akik napközben kiugranak a melóból egy cumira. Nyilván nem fogja bevallani senki, ha kérdezed.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!