Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a harminc körüli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a harminc körüli férfiaknak hány százaléka volt már prostinál vagy vett igénybe erotikus szolgáltatást?

Figyelt kérdés
Meglepődtem, mert elég sok férfi barátom van, és nagyjából a fele elismerte, hogy már volt, olyanok, akikről nem is gondoltam volna. De a többiek közül is bevallottál páran, hogy fantázia szinten már eszükbe jutott milyen lehet.
2021. szept. 24. 11:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
15%

Nekem is eszembe jutott már, hogy fogok menni. Most 23 évesen még nem érzem magam úgy, hogy eljárjak. Van barátnőm meg szeretnék úgy menni prostihoz, hogy a maximumomat tudom nyújtani.

Szerintem a férfiak 30-40% -a lehet az aki már volt prostinál 30 éves korára. De lehet inkább 25-35%.

2021. szept. 24. 11:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz megmondani, mert sokan senkinek nem vallják be. De gondolati szinten kb. minden férfi. Hogy tettig hányan mennek, nem tudni. Mivel a prostitúció pörög mindig, gyanítom nincs kuncsafthiány
2021. szept. 24. 11:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

1

A prosti nem az élvezetért csinálja ugye tudod?

2021. szept. 24. 11:49
 4/12 anonim ***** válasza:
48%

Hogyne tudnám. xD

De akkor is szeretném mindenben a maxot hozni. Még jelenleg van hova fejlődnöm ezt is tudom. Azt szeretem amikor konkrétan örülnek nekem.

#1-es voltam.

Gondolatba persze minden férfi gondolt rá amúgy szerintem.

2021. szept. 24. 11:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki prostizott már, az szerintem is kisebbség, mondjuk egynegyed-egyötöd. Viszont honnan számít valami erotikus szolgáltatásnak? Mert ha a tapizható legénybúcsús táncoslány is ide számít, akkor a 30 körüli korosztálynál már elég magas arányok fognak kijönni.
2021. szept. 24. 12:04
 6/12 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem 70-80%, de a többség nem vallja be, mert lenézik emiatt a férfiakat.
2021. szept. 24. 12:32
 7/12 A kérdező kommentje:
egynegyed és 80% :) eddig érdekes válaszok. Én nem értem, miért nézik le ezért a férfiakat, csak azt nem értem, miért megy prostihoz egy olyan pasi, amelyik bármelyik buliban találna magának nőt :)
2021. szept. 24. 12:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert nem akarok buliban hülyéskedni, meg fizetni a sok piát, aztán lehet, hogy nem is lesz semmi. Így meg tiszta. Egy telefon, és van szex.

Na meg sok a családos is, akik napközben kiugranak a melóból egy cumira. Nyilván nem fogja bevallani senki, ha kérdezed.

2021. szept. 24. 13:51
 9/12 A kérdező kommentje:
Családos pasik kiugranak egy cumira? Ez ugye nem komoly? Ez már azért gáz, főleg ha gumi nélkül és hazavisz valamit az asszonynak
2021. szept. 24. 14:01
 10/12 anonim ***** válasza:
91%
Miért ne lenne komoly? Üdv a valóságban.
2021. szept. 24. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!