Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen bizarr fétisek vannak, amik szolgáltatásként is megtalálhatóak?
Figyelt kérdés
Érdekelnek a különböző fétisek, ki mire vágyik és hogyan oldja meg.
25/L
2024. febr. 19. 22:03
1/23 anonim válasza:
Taposas, korbacsolas, leköpes, égetés, pl cigivel
Tökönrúgás, csicskaztatas
2/23 anonim válasza:
#1 És még van aki azért fizet is hogy megkorbácsolják, leköpjék, cigivel megégessék, tökön rúgják? Normális az ilyen?
3/23 anonim válasza:
Én kick-boxer vagyok. Tökön rúgok sípcsonttal szívesen bárkit. Garantálom, hogy többet nem fogja kérni.
4/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, akkor a Te fétised a box?
2024. febr. 19. 22:27
5/23 anonim válasza:
3-as én nőtől elviselnem a Tökönrúgást, pasitol tuti nem
6/23 anonim válasza:
5-ös és abban mi a jó ha tökön rúgnak? Az kellemetlen akkor is ha nő teszi.
7/23 anonim válasza:
Nem fétisem. De pénzért ha kell valakit megküldök. Amúgy pasi vagyok.
8/23 anonim válasza:
6-ös bizonyos pózban elviselem! Nem klasszikus verzió hogy állok és nekifutasbol Tökönrúg, ne igy képzeld
Nőnek elmondom, pasi meg nézzen ilyen videot, ennyi
9/23 anonim válasza:
Levegő visszatartás, szex víz alatt.
10/23 anonim válasza:
Hipnózis mint fétis, de ezt nem igazán tudom kímélni maximum online külföldiekkel. Magyarországon ez nem vetette meg a lábát sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!