Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen bizarr fétisek vannak, amik szolgáltatásként is megtalálhatóak?
Figyelt kérdés
Érdekelnek a különböző fétisek, ki mire vágyik és hogyan oldja meg.
25/L
2024. febr. 19. 22:03
11/23 anonim válasza:
Kap az ember bőven nehézségeket az életben ingyen is , nem hogy még fizessek érte , még ingyen sem kellene , na de ezt nem kérdezi senki !
12/23 anonim válasza:
Nekem, mióta az eszemet tudom köpés, és nyál fétisem van.
Nagyon izgató számonmra, ha egy lány köpköd, és azt is imádom, ha arcon köpnek (kizárólag nőnemű).
Úgy oldom meg, hogy a párom tud erről a dologról, így gyakran le szokott köpni, főként szex közben.
De miután szeretem a változatosságot, gyakran fizetek lányoknak is érte.
14/23 anonim válasza:
Taposás fetis sokáig volt rá partnert (5évig)valamikor pénzt kért valamikor egy vacsorát egy jó étteremben mikor mit igényelt. Jelenleg partnert keresek mert ő már nem opció mert lett párja.
15/23 anonim válasza:
Popsi anál ami nagyon bejön plane ha egy alázatos fiatal csajsziról lenne szó.
16/23 anonim válasza:
egyenlőre csak fantázia ként érint , de nagyon szeretném egyszer ki próbálni , megélni s látni , át érezni , milyen lenne páromat látni , ahogyan én előttem alaposan kielégítik más férfiak .
17/23 anonim válasza:
#13 A nyílvános szex nekem is izgató. De ne írj, mert én is férfi vagyok.
18/23 anonim válasza:
Erős karmolásra vágynék, olyan hölgytől kapni, akinek hosszabb természetes körmei vannak és szeret így karmolni. Nehéz megoldani, de jó lenne találni valakit, aki ezt tudja/szereti adni, akár szolgáltatóként is.
19/23 anonim válasza:
Mindenféle lábfétises dolog, ami érdekelne.
20/23 anonim válasza:
Nekem farmer fétisem de sajnos nem kapom megs se otthon se máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!