Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, bizarr lenne, ha egyszer pasi úgy dugna meg titeket, hogy a saját farkára rácsatol egy nagyibb műpéniszt annak érdekében, hogy még jobban kitöltsön titeket?
Figyelt kérdés
2023. okt. 24. 18:01
1/13 anonim válasza:
Ezt úgy hívják, hogy péniszköpeny és elég keresett cucc, szal kedvelik.
2/13 A kérdező kommentje:
Ti lányok, hogy vagytok ezzel?
Akár péniszköpeny, akár a belül üreges felcsatolhatóssal?
2023. okt. 24. 18:11
4/13 anonim válasza:
Régen rossz ha péniszköpenyt kell használni szex közben. Onnan lehet tudni hogy nincs tág punci csak a farkad kicsi.
5/13 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni. Így is teljesen kitölt, nincs szükség ilyesmikre.
6/13 anonim válasza:
A f@szom olyan hatalmas hogy a lányok így is bégetni kezdenek ha ráhúzom őket
7/13 anonim válasza:
Én au ujjaimat szoktam bedugni az asszonyba miközbe dugom. Eléggé kedveli, mert akkora mint egy reptér. A fsrkam mellé ha ügyes vagyok simén bemegy a kézfejem (vékony nőies, kis kezem van).
8/13 anonim válasza:
Nem a csajok szoktak Béégetniii , szeritnem rosszhelyre jársz dugni . ;-)
9/13 anonim válasza:
Nincs ilyenre igényem, ha vibrátort akarnék, akkor simán masztiznék. Amúgy meg ha egy vonzó férfival vagyok, akkor őt akarom érezni magamban és nem műpéniszt.
10/13 anonim válasza:
Szívesen kipróbálnám, bár rémlik hogy a vibratorral együtt a pasi a farkát is belemdugta 1x csak annyira részeg voltam, 😂😂🙈🤣hogy igyis élveztem és hangosan elelveztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!