Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több évnyi szex nélküli élet, hogyan hat az emberre mentálisan?
Én 2,5 éve nem dugtam.
Szar érzés.
Hiányzik.
Hetedik év ,úgy hogy azóta semmi sem volt, még egy csók sem senkivel.
Élek, semmi változást nem érzek. Pontosabban közömbösséget és mintha billennék az aszexualitás felé.
F
Természetessé vált számomra. Őszintén szólva nekem a rendszeres szexuális élet, az ami full idegen.
Olyan ugyanis többször előfordult, hogy leszoptak már nők, de olyan sosem volt, hogy aktív szexuális életet élten volna. Tehát, hogy pl. minden este van szex. Nekem ez teljesen ismeretlen.
átlagolva 2 évente 1x tudok lefeküdni valakivel, nem mondom, hogy jó érzés
F
Nálam 2 alkalom között volt vagy 12 év kihagyás. Szexuális frusztráció főképp,ami egyre inkább jelen volt.Kis depresszió
és önsajnáltatás. Ezt idén júliusban törtem meg örömlánnyal. 1 hétig fülig érő mosoly volt rajtam megfigyelhető kb.🙈😅 Nekem és a környezetemnek is jobb szerintem,hogy boldogabb, kiegyensúlyozottabb ember lettem. Csak ehhez ezt bizonyos időközönként ilyen módon meg kell ismételni,hogy hosszú távon meg is maradjon.🙂
Gondolom érzékenyebb férfi vagy, mint az átlag.
De ha ennyire hiányoznak ezek a dolgok, miért nem próbálsz meg változtatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!