Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem aggódtok a párotok szexuál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem aggódtok a párotok szexuális előélete miatt?

Figyelt kérdés
Ki tudja kikkel szexelt korábban vagy milyen betegségei vannak.
aug. 7. 16:30
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
De szánalmas ez a kérdés...
aug. 7. 16:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nos, nekem volt egy időszakom amikor eléggé könnyűvérű voltam. Előtte önbizalomhiányos voltam, és amikor először akart engem megkapni egy srác, (elég későn, kellett egy külső átalakulás hozzá), elindult nálam egy lavina. Bizonygatni akartam magamnak hogy vagyok elég jó nő ahhoz, hogy bárkit megkaphassak akit akarok.

Persze egy idő után rájöttem hogy ezzel csak ártok magamnak, és mielőtt azt hinnéd, hogy azért mert jajj ilyen kis fiúcskák mint te mit fognak gondolni rólam - nem - hanem azért mert szerelemre, romantikára vágytam, nem kalandokra, amit természetesen nem kaptam meg, így mindig én sérültem lelkileg.

Szóval az a korszak véget ért, megismertem a jelenlegi páromat aki úgy fogad el ahogy vagyok. Egy percig se nézett rám lenézően amiért könnyűvérű korszakom is volt, pedig neki előttem csak egy nője volt. Bár valószínűleg össze se jönnék olyan gyerekes felfogású emberrel akit zavar az, hogy én hány emberrel voltam együtt előtte. Nem is tudom miért számít ez. Azt gondolod kitágul a hüvely a sok f.sztól ami benne járt? Vagy hogy az illető nő k.rvásan fog viselkedni és kinézni? Elmondom neked én full átlagosan nézek ki, elmennél mellettem az utcán... És nem, nem tágul ki a hüvely a sok f.sztól. És persze isten ments hogy tapasztalt nővel legyél együtt, hátha tanítgatna téged, ugye? :)

aug. 7. 17:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel hány emberrel szexelt, de azt nyilván mondjuk el egymásnak ha valami betegségünk van.
aug. 7. 17:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont mint a #2-nek, nekem is volt egy olyan időszakom, amikor úgy alakult, hogy sok pár alkalmas kapcsolatom volt (egyéjszakás sosem), mégis pl ránk nézel a barátnőimmel, és nem mondod meg, hogy én voltam a legtöbb emberrel.:D Van egy barátnőm, aki kifejezetten kihívóan öltözködik, és még mindig az első pasijával van, mindenki róla szokta hinni, hogy könnyűvérű. Én csak feketét hordok, vörös a hajam, tetkóim vannak, stb, de mindenki azt mondja, hogy olyan “hűséges barátnő” kisugárzásom van.:) Azóta amúgy az is vagyok, de mivel a barátommal pont úgy indult, hogy mindketten csak szexelni akartunk, aztán kapcsolat lett, ezért nem ítél el. Sőt szoktunk egymásnak történeteket mesélni, ha éppen eszünkbe jut valami emlékezetes.:) És elég nyitottak is vagyunk szex terén mindketten.:)
aug. 7. 17:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt ez téma nálunk soha.
aug. 7. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Bőven elmultam 20 és még nem voltam senkivel. Ez tudom hogy valakinek tetszik valakinek nagyon nem. Engem biztos nem érdekelne. A baráti körömben is van olyan aki jó pár emberrel volt már és fantasztikus ember, de olyan is aki szintén senkivel és ő is nagyon jó ember akivel ki lehet alakítani egy jó kapcsolatot.
aug. 7. 18:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Tök mindegy mindenki HPV hordozó, akinek erős az immunrendszere sose jön elő ergó nem is tud róla, akinek gyenge annak kibukkannak a szemölcsök. Ez van. Gumiban kefélni csak 50 % védelem sajnos.
aug. 7. 18:24
 8/9 anonim ***** válasza:
53%

2 ezzel csak az a gond hogy a férfiak többsége szinte bárkit megdugna, ugye ronda vagy átlagon aluli férfinak még hulla átlagos nőre sincs eselye

De láttam én már nagyon gazdag középkorú pasit elhasznált kvát megdugni és még fizetett is neki érte vagy 150 ezer forintot…

De lásd a nyálgép most menő azahriah-t, aki részegen egy csúnya csajt is megdugott, pedig neki azért már akkor is volt sok lehetősége…

Én is volt hogy bizonygattam magamnak, hogy már kva jó kategória lettem felnőttként, de az ott megáll hogy megjelenek és elkezdenek rám nyomulni.

Ha le is fekszel akkor már odaadod magad, miközben ahogy mondtam a legtöbb férfi az 5/10es átlagot is megdugná mert ők attól érzik magukat menőnek

aug. 7. 22:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Az 1 szép mese hogy a ronda nőt is bármikor megdugják. Ezt csak az tudja aki benne él.

Férfiaktól én csak megalázást kaptam semmi mást. 2024-ben ha ronda vagy senki vagy. Arra vagy jo hogy megalázzanak. Vagy a testnek vagy az arcának szépnek kell menni mind a 2 nemnél hogy jó legyen legalább szexre.

aug. 8. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!