Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott meg ennyire a szexuális életem?
22 éves nő vagyok, a mostani párkapcsolatom 1 éves.
Az előző parkapcsolatom 3 evig tartott, ott kb heti 1-2 alkalommal szexeltünk.
A mostani kapcsolatomban fél éve élünk együtt.
Gyakorlatilag minden nap szeretkezünk, hétvégén, néha hétköznap reggel is egy gyors menet.
Sokkal jobban kívánom a szexet, sokat gondolok is rá.
Miért van az, hogy sokkal jobban kívánom a szexet, holott az előző kapcsolatban is rendszeres volt az orgazmus?
1) mert az egész kérdés csak kitaláció
2) Más fogamzásgátlót eszel
3) Pasid egyszerűen vonzóbb (arca,teste vagy amit és ahogy csinál veled. Esetleg jobban bánik veled. Tisztel, érezteti hogy szeret)
4) Egészségesebb életet élsz
Igen #4 ezért jó velem csinálni 😊
Férfi válaszoló
"Miért van az, hogy sokkal jobban kívánom a szexet, holott az előző kapcsolatban is rendszeres volt az orgazmus?"
Újdonság.
Majd akkor térjünk vissza a kérdésre, ha 3 éve éltek együtt.
Jókat írnak a többiek.
Egy dolgot írnék még, ami jelentősen befolyásolja a témát: passzoltok hormonálisan.
A hormon illat önmagában is hatalmas tényező a kapcsolatban.
Olvass utána vagy akár személyes sztorikat is mesélhetek. A legrosszabb esettől (amikor a másik fél hormonillata miatt megszűnt mellette a hiperszexualitásom is, de hazamentem egyből maszti volt) a legjobbig. (Ami a jelen. Távol vagyunk egymástól és teljesen bekattantam tőle, amióta eljöttem tőle... Napi átlag 5-20x masztizok, mert be vagyok gerjedve rá s mellette a régre múló kötelék/ismeretség is fokoz mindent. Nem gondoltam volna, hogy szimpla találkozóból ez lesz. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!