Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közöljem vele a szexuális dolgokat?
Figyelt kérdés
Volt egy hosszú kapcsolatom, ott szexuálisan minden rendben volt. Nagyon tudom kíváni a férfias olyankor iszonyatosan benedvesedek és totál eláztatom az ágyat. Ezt a volt párom imádta. Aztán lett egy kapcsolatom par hónapig, ő nem tudott ezzel mit kezdeni. Nekem meg kellemetlen volt pont emiatt, mert nem szerette annyira, de elfogadta. Egy évig egyedül voltam, most lett egy férfi akivel ismerkedek. Ő tapasztaltabb szex terén mint én, viszont nagyon tartok tőle, hogy neki milyen lesz ezt tapasztalni. Hogy "spriccelek". Nem mint egy szökőkút 😁 de eléggé be tudok indulni. Ezt előtte valahogy be kéne neki adagolni vagy hagyjam, hogy megtörténjen? De nem akarom őt elriasztani. Lehet mégis valahogy erről beszélnem kell vele mielőtt lefekszünk?aug. 6. 08:27
1/4 anonim válasza:
Na most a "benedvesedés" és a "spriccelés" két totál más dolog. Máshonnan is jön a cucc, más az állaga, szaga stb.
Javaslom kérdőívet állíts össze és jelölje be ami neki tetszik vagy ami nem. De ügyesen csináld, ne tudja meg miben vagy érintett. Majd utána elmondod neki
2/4 anonim válasza:
Semmit ne csinálj és ne mondj neki előte.
Csinálj mindent úgy ahogy szereted és neked jó, majd lesz valahogy.
Ha nem szereti ezt akkor annyi, mehet másfelé.
Ne ess abba bele mint a legtöbb kisfiú hogy " jajj a fütyi vajon elég nagy lesz e neki. "
3/4 anonim válasza:
Sose szégyellj semmit. Ha valakinek nem tetszik valami vagy kellemetlenül kell magadat érezni előtte, akkor nem passzoltok. Ennyi.
4/4 anonim válasza:
Még izgató is ha közlöd vele hogy szerinted meg fog spricceltetni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!