Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít?
Igen...
Hiperszex nőként még ittasan is a páromat kívánom, sőt meg vagyok kattanva érte. Eszembe nem jutna ilyen, hogy mással elvonuljak masztizni.
Lehet el kellene gondolkodni, hogy szereted-e,el vagy-e köteleződve vagy jó-e a kapcsolatotok?
S tenni érte vagy elene ha off.
Nem mentség, hanem ok/magyarázat/indoklás. A kettő nem ugyanaz.
Az alkohol módosult tudatállapotot eredményez, befolyásolja az ítélőképességet (azt a bizonyos józant), a gátlásokat, nyugati pszichológiai fogalmi keretek közt magyarázva: oldja vagy megszünteti a felettes én korlátozó működését, szabadabb utat ad a testi vágyaknak, az ösztönöknek, azok kiélésének.
Ha azt mondom, ittas voltam, ezért tettem vagy mondtam ezt és ezt, az nem azt jelenti, hogy bocs, nem tehetek róla, a pia az oka, hiszen pont, hogy tehetek róla, én ittam meg. Csak jelzem, hogy mi állt a tettem hátterében, amit tiszta tudattal nem tennék meg (más meg éppen tiszta tudattal is – mert neki máshol áll az erkölcsi mércéje, a felettes énje más szinten van).
Én személy szerint azt mondanám, hogy a párod tudta és beleegyezése nélkül történő bármilyen szexuális vagy intim cselekvés valaki más társaságában annak számít...bár itt árnyalja a képet, hogy végül is nem értetek egymáshoz...
De akkor is fura...
Nőként maszturbáltál egy másik nővel?
Szerintem ez senkit sem zavarna. Aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!