Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tehetnek hogy igazán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnek hogy igazán domináns legyen az ágyban?

Figyelt kérdés

Szóval lassan már egy éve együtt vagyunk a barátommal jól megvagyunk csak az ágyban ő inkább szeretkezni akar és nem akar sose durvunli.

Nekem szükségem lenne arra hogy sokkal dominánsabban bánjon velem és sokszor arra hogy keményen meg kef@ljen.

Tobbszor is utaltam rá de valahogy nem veszi a lapot vagy nem akarja így csinálni.

Hogy a hozzám ezt ki belőle?

24l

2024. aug. 6. 23:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Beszélj vele nyíltan az elvárásaidról és hogy mi izgat.
2024. aug. 7. 01:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A párod... Nem utalgatni kell, hanem kommunikálni és megbeszélni baker...

Ne panaszkodj, sírj... Ha ki se nyitod a szádat!

Az ismerkedéskor érdemes az elején letisztázni azt, hogy kinek mi jön be, mi imponál, hogy a későbbiekben ne legyenek ilyen gondok, amiben benne vagy.

Mindenki nagyon más az ágyban. S igen vannak a csak lágy szeretkezők is. Azon pedig nem tudsz változtatni, ha nem szeret durvulni.

A szádat ne csak csókra, szopásra használd, hanem kommunikációra is, hiszen normál esetben a pároddal kell, hogy legyen a legőszintébb a beszélgetések.

A legjobb barát és párod. Nem??

Tanuld meg a kommunikáció elengedhetetlen a jó kapcsolathoz.

N

2024. aug. 7. 03:19
 13/15 anonim ***** válasza:
53%
Én ugyanebben a cipőben voltam. Én úgy oldottam meg, hogy titokban lett egy szeretőm, aki egy vadállat az ágyban, úgyis bánik velem és ezt imádom. Körülbelül 1-2 havonta találkozunk, annyi ideig el vagyok ezzel az élménnyel.
2024. aug. 7. 08:53
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát szeretőt nem akarok, beszélek vele de ha nem változik akkor keresek valaki mast
2024. aug. 7. 12:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi megtudtuk beszélni,nem minden alkalommal durvul de mikor kicsit mocskosabban beszélek énis az ágyban akkor be tud indulni nagyon tőle,próbáltad màr? Mondjuk a b@sszál szét te állat?
2024. aug. 7. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!