Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnek hogy igazán domináns legyen az ágyban?
Szóval lassan már egy éve együtt vagyunk a barátommal jól megvagyunk csak az ágyban ő inkább szeretkezni akar és nem akar sose durvunli.
Nekem szükségem lenne arra hogy sokkal dominánsabban bánjon velem és sokszor arra hogy keményen meg kef@ljen.
Tobbszor is utaltam rá de valahogy nem veszi a lapot vagy nem akarja így csinálni.
Hogy a hozzám ezt ki belőle?
24l
Utaltál rá vagy kifejtetted őszintén?
Egyébként valószínűleg nem fog menni, nincs meg benne a hajlam, nem passzolnak az igényeitek.
Erre nem utalni kell, hanem mondani.
Folyamatosan, szex közben is, meg előtte is, csak akkor részletesebben.
De ez sokaknál kapcsolaton belül nem működik.
Nem tudod rávenni. Neki ez a vörös vonal. Gondolom neked is van, gondolj arra, azt akarná fordított esetben, ami neked már kényelmetlen.
Lehet mímelni , de az nem olyan.
Eddig utaltam rá csak nem akarom megbantani, arra is gondoltam hogy felidegesitem előtte hátha úgy durvább lesz, de nem lett egyáltalán.
Szerintem érti hogy mit akarok csak mintha nem vinné re a lélek mintha valami rossz dolog lenne amit akarok
Az mekkora baj hogy a szex nem kielégítő?
Hat ez eléggé nagy baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!