Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki csalta meg már párját, visszacsinálná a dolgot ha tehetné, vagy nem bánta meg?
Figyelt kérdés
jan. 25. 11:54
1/23 anonim válasza:
Nem bántam meg. A párom is megcsalt mégsem árulta el nekem.
2/23 anonim válasza:
Volt amit megbántam, volt amit nem.
Olyan is volt, hogy azt bántam meg, hogy nem csaltam meg...
3/23 anonim válasza:
Mivel eddig nem derült ki, így nem. F
4/23 anonim válasza:
Én azt bántam meg, hogy nem tettem meg, pedig lett volna rá lehetőségem. A párom viszont megtette, hogy megcsalt és be is vallotta.
5/23 anonim válasza:
Én nem csinálnám vissza, főleg hogy utána ő is megcsalt engem, csak én 1 nap után mondtam el neki, ő 2 évig titkolta és mikor szakitottunk mondta el. F 27
7/23 anonim válasza:
Kb úgy vagyok mint 2-es. Bár én általában inkább azt bántam meg, hogy nem tettem.
Nem csinálnám vissza, az összes tapasztalatommal együtt vagyok az aki, és általuk jöttem rá nagyon sok mindenre, mi az amit másképp látok, az embereket és magamat is.
9/23 anonim válasza:
9. előző kapvsolatomban is csaltam meg a párom... ott a csaj elkezdett zsarolni hogy járjunk vagy kitálal a bnőmnek.. akkor ő mi volt?
10/23 anonim válasza:
Mennyi szimpatikus ember!
Mi lenne ha olyan emberrel lennétek kapcsolatban, akit nem akartok megcsalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!