Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki csalta meg már párját, visszacsinálná a dolgot ha tehetné, vagy nem bánta meg?
Figyelt kérdés
jan. 25. 11:54
11/23 Dinnye2 válasza:
Ez nagyon gáz! Miért csalnék meg valakit, ha szeretem??? Ha meg nem szeretem, akkor szakítok vele, és nem megcsalom!
12/23 Dinnye2 válasza:
#12 vagyok
#11, 100%osan egyetértek!!!
13/23 anonim válasza:
De, egyből megcsalnátok, ha adódna rá megfelelő alkalom és a párotok is megtenné ugyanígy. Ne legyetek álszentek.
14/23 Dinnye2 válasza:
Lehet, hogy te igen, de én soha nem vernék át senkit így.
15/23 anonim válasza:
Volt amit megbántam, volt amit nem. Legtöbbet nem.
16/23 anonim válasza:
Én eddig csak olyan esteket bántam meg, amikor nem csaltam meg...🤣🤔
17/23 anonim válasza:
Már elnézést de többre tartom magam annál, minthogy egy gerinctelen megcsaló legyek.
Azzal lépek kapcsolatba, akivel együtt akarok lenni, ergo nem akarok mással lenni, ergo nem csalom meg. Ha meg megváltoznak a dolgok, akkor szakítok. Annyira nem bonyolult.
De látom sokan büszkék rá hogy mennyire visszataszító személyiségűek
18/23 anonim válasza:
Nem bántam meg, sőt! Inkább azt bántam meg miért nem léptem ki sokkal korábban az akkori sz.r kapcsolatomból, miért ragadtam bele annyi ideig a megszokás posványába. Inkább úgy éreztem a lezárultával, mintha egy hatalmas, nyakamban cipelt kőtől szabadultam volna meg.
19/23 anonim válasza:
Jezus, dehogy. Szeretem a ferjem, de hosszu tavon csak igy mukodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!