Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan köztetek akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan köztetek akinek nárcisztikus felesége, barátnője van?

Figyelt kérdés

Hogy viselitek?

Mi volt a legdurvább amit megtett, és mért?

Mit gondoltok róla, úgy általában?

aug. 6. 08:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%
nehezen. a legdurvabb hogy szeretot tart mellettem, ugy hogy tudja hogy tudom, de meg engem basz le, ha szakitani akarok emiatt
aug. 6. 09:12
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Előttem pippantott le egy srácot bosszúból
aug. 6. 09:15
 3/11 A kérdező kommentje:

2

Miért te előtte nyaltál ki egy nőt?

aug. 6. 09:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A nárcisztikus ma divatszó lett, és mindenkire rámondják, hogy nárcisztikus, aki bunkó.

Ez azért szomorú, mert a nárcizmus egy személyiségzavar, és teljesen komolytalanná teszik a jelenséget, hogy divatot csinálnak belőle. Noha azoknak az embereknek orvosra lenne szüksége.

Barátaim, ne ti döntsétek el, hogy valaki nárcisztikus-e vagy sem, szakembernek kell felállítani a diagnózist.

Akik dobálóznak ezzel a szóval, azok feltehetően soha sem találkoztak még egy igazi nárcisztikussal sem. Lévén, hogy a népesség mindössze 1%-a márcisztikus:

[link]

aug. 6. 09:22
 5/11 anonim ***** válasza:

#1-2

Akkor mégegyszer:

A népesség mindössze 1%-a szenved nárcisztikus személyiségzavarban.

Azok a csajok egyáltalán nem biztos, hogy nárciszikusak voltak, csak simán bunkók voltak.

aug. 6. 09:23
 6/11 A kérdező kommentje:

4-5

Ok ezt értem, de én nem orvosi szempontból kérdeztem, hanem hétköznapi értelemben.

Nyilván nem klinikai esetekről beszélünk.

aug. 6. 09:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ez nem mindenkinek nyilvánvaló.

És azzal, hogy divatszót csinál belőle a világ, csak komolytalanná teszik ezt a betegséget, amit egyébként kezelni kellene.

aug. 6. 09:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Ok, de én a kérdésemre szeretnék választ kapni.
aug. 6. 09:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább az ADHD a divat mostanában, ha már személyiségzavarról beszélünk. Feleségem egyébként nárci jellegű, de szexuálisan nincs semmi extra, csak annyi hogy nem kapok pinát. Amúgy meg mindenért lebasz
aug. 6. 09:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Akinél ez valódi személyiségzavar, ott az állapot nemigen kezelhető.

Legfeljebb viselkedésterápiával lehet a környezet számára élhetőbbé tenni egy ilyen ember társaságát.

A feneség viszont, hogy ez utóbbi is jobbára csak elméleti lehetőség, mivel a kezelés során a "beteg" állapota belátható időn belül nem javul, a közérzete viszont romlik, így közvetlen előnyök híján nagyon nehéz olyan motivációt találni, ami érdekeltté tenné a részvételét a terápiában.

22-es csapdája

aug. 6. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!