Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, mekkora a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mekkora a párotok pénisze és mennyire vagytok vele megelégedve?

Figyelt kérdés
Szeretnétek ha nagyobb lenne, vagy kisebb?

2024. aug. 3. 13:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Igazság szerint eddigi kapcsolataimban nem méregettem, mivel a jelenlegi párommal vagyok együtt a leghosszabb ideje, így nála fordult csak elő az, hogy kiváncsiak voltunk így lemértük. Neki 13 cm. Én meg vagyok elégedve a hosszával. Talán kicsit lehetne vastagabb, hogy jobban kitöltsön.
2024. aug. 3. 13:44
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire vastag az övé?
2024. aug. 3. 13:46
 3/14 anonim ***** válasza:
88%

1-es vagyok.

Nem tudom, azt nem mértük le.

2024. aug. 3. 13:47
 4/14 anonim ***** válasza:
7%
#1 Tehát nem. Nem lenne jobb neked egy 19cm inkább?
2024. aug. 3. 13:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom (sose mértem le, sose kérdeztem) és teljesen. Ha tippelném kéne, akkor amolyan 16-17 centi lehet.
2024. aug. 3. 13:53
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
18-nál kicsit nagyobb, 19 nincsen. Kellemesen vastag is, de nem túlságosan. Igazi álompasi álomfarokkal! 👍😁
2024. aug. 3. 13:58
 7/14 anonim ***** válasza:
95%

1-es vagyok.

Miből szűrted le azt, hogy nekem 19 cm-es kell? Olvasni azért tudsz? Odaírtam, hogy a hosszával meg vagyok elégedve, csak a vastagsága lehetne kicsit méretesebb. De az sem annyira vékony hogy én most vágyódjak egy vastagabb farok után, csak néhány póznál eszembe jut hogy hmm hát igen, ha vastagabb lenne, ezt jobban érezném. Azonban vannak olyan pózok amiben nagyon is jól érzem.

Nem tudom miért vagytok ti pasik rákattanva a hosszra, én soha egy nő szájából se hallottam olyat, hogy jajj túl rövid a pasim farka.... Akadjatok már le erről.

2024. aug. 3. 14:01
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
#7 Általában nem is mondják meg nekik. Csak magukban tartják mert nem akarnak senkit megbántani.
2024. aug. 3. 14:02
 9/14 anonim ***** válasza:
93%
És barátnőknek sem mondják? Ne gyártsatok már összeesküvés elméleteket a nők ellen...
2024. aug. 3. 14:09
 10/14 A kérdező kommentje:
Miért mondaná el ezt egy nő a barátnőinek? Mi köze másnak hozzá?
2024. aug. 3. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!