Van itt olyan férfi aki örülne ha több pénzt keresne a párja a mostaninál? Mennyire vagytok megelégedve a párotok fizetésével?
Mindenki örülne, ha több pénzt keresne ő maga és a párja is. Főleg ugyan azért vagy kevesebb munkáért. Nem kell állszentnek lenni. Mindenki pénzből él a jelenlegi társadalomban. Egy bizonyos határ alatt nem lehet megélni, egy bizonyos szinten el lehet vegetálni és egy bizonyos szint felett pedig egészen jól meg lehet élni.
Én egyébként sose tartottam magam anyagiasnak vagy olyan személynek aki sok mindent elvárna ezen a téren, de a kérdés szerintem elég hülyén van megfogalmazva. :D
Mert ennek mindenki örülne.
Engem jobban érdekel a párom költekezési hajlama.
Volt olyan bnőm, aki folyamatosan váltogatta a munkahelyeit, azt is a keveset keresők közül, ellenben sosem azt nézte, mit hogy lehet a legköltséghatékonyabban megvalósítani.
Diákkorom óta együtt vagyok a feleségemmel, szinte egyszerre álltunk munkába. Anno nekem fontos volt, hogy én keressek többet, ilyen ego komplexus, nem tudom. Akkor még nem volt nagy diffi a juttatásaink között, pár tízezer forint.
Most az az állapot van, hogy én tartom el a családot, ami sokáig büszkeséggel töltött el, de most már teher. Ha volt is állása az elmúlt években, konkrétan a negyedét kereste, mint én, sokat nem vett le rólam. Mostanság inkább örülnék neki, ha ő keresne sokat, én meg próbálgathatnám a szárnyaimat.
Én már annak is örülnék, ha egyálltalán nőt találnék párkapcsolatra, nem hogy még jól is keressen.
Legyen valami kis laza munkája, egy pár forintos fizetéssel, aztán annyi.
Szeressen, ragaszkodjon, legyen odáig értem, aztán annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!