Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne legyen kínos? Hogy kezdeményezzek ennél a pasinál?
Van egy férfi az életemben, egy fiúbarát, mostanában elkezdtünk összejárni. Én korábban 10 évig voltam együtt valakivel, mással nem is voltam, így néha egy kicsit még kínosan érzem meg a szexualitást. Most pl. itt vagyok nála, tegnap szülinapoztunk, ma behívták 2 óra hosszat dolgozni. Délután is itt leszek nála, barátaival programozunk.
Eddig mindig akkor volt szex, amikor ő kezdeményezett, mert én nem merek, nagyon kínosnak élném meg az elutasítást és nem érezném magam nőnek egy darabig. Ahogy itt vagyok nála, nagyon kívánom, amikor megjön, pedig szívesen le....m. De ezt így nem merem kifejezni neki. Hogy kezdeményezzek, hogy lehetőleg ne utasítson el? Szeretek szexelni de van egy gát bennem, ami a vágyak kifejezését illeti... Amúgy nagyon egetrengető a szex vele, jól érzem magam vele.
30asok vagyunk mindketten
Négy fal között nem kell ezen rugóznod. Ismeritek egymás testét. És neked sem kell mindig várni a csodát. Ez egy férfinak kellemetlen tud lenni.
Lépj a tettek mezejére és csak úgy bejelentés nélkül kapd el és szopd le. Tudom hogy hihetetlenül hangzik. De mi férfiak nem agyalunk túl egy ilyen témát. Ha kívánod kapd be neki. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!