Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Sosem kezdeményeztek egy pasinál??
Nem. Én túl szerény vagyok élőben, mindazonáltal sokat elárul a férfiról, ha mer kezdeményezni.
Aki pedig fél leszólítani egy lányt az utcán - vagy bárhol -, attól nem várok el sokat, mint társtól vagy férfitól.
Attól függ mit értesz ez alatt. Vagyok annyira nő, hogy nem én fogom elhíni randira. Viszont leadok egy elég konkrét füstjelet, amire alapozva 90%-ban biztosra veheti, hogy ez az volt, aminek gondolja. Aztán ha akar, él a lehetőséggel, ha nem akar, akkor meg mindketten tehetünk úgy, hogy á...ez a 10%-ba tartozott és nem az volt, aminek gondolta.:)
Mielőtt azzal jönnétek, hogy ez nem fog működni, a pasik vakok az ilyesmihez, hát én nem ezt tapasztalom.
Tény, hogy ilyen füstjelekkel akkor szoktam élni, amikor alapból érzem én is, hogy felfigyelt rám. Nem szoktam tévedni.
Hogy aztán ezek mennyire komoly vonzalmak, ott már elég nagy a szórás.
"Mielőtt azzal jönnétek, hogy ez nem fog működni, a pasik vakok az ilyesmihez, hát én nem ezt tapasztalom.
Tény, hogy ilyen füstjelekkel akkor szoktam élni, amikor alapból érzem én is, hogy felfigyelt rám. Nem szoktam tévedni."
Jó és mi az a füstjel? Csak mert van olyan füstjel, ami tényleg nem egyértelmű, van ami igen.
Nem szoktak... ha utánad hajtana 20 ellenkező nemű akkor közülük választanál vagy strapálnád magad egy 21.-ért?
Fontos a külső, de önmagában nem elég. S a nők nem arról szoktak ábrándozni hogy "jaj de meglovagolnám".
A 3 as, és a 7 es hölgynek is igaza van, csak az a baj, hogy én ugyan férfi vagyok, de ha ránézek egy nőre, és semmi visszajelzést nem kapok, akkor úgy érzem nem érdeklem.
Kell mindenképp valami kis jelzés, ahogyan a 3 as is írja, mert a férfi csak így mer közeledni.
/Ha így se, akkor az egy másik kérdés, mert az nem igazán férfi./
Szerintem ez így teljesen rendben van ahogy a 3 aska írja, és ez általában működik is, csak ilyen kis nőből kéne jó sok. 😘
"Sosem kezdeményeztem senkinél.Nem is értem..milyen férfi az,aki nem veszi a kezébe az irányítást,hanem arra vár,hogy felszedjék a nők? Nekem is tetszett már ilyen,akire azt mondtam jóképű,még sem lettem egy közönséges,kihasználható rib*nc,mert jaj xy milyen izmos.Tessék férfi lenni,és leszólítani a neked szimpatikusakat!"
De ugye füstjelek mentek? Miért riba.nc az, aki kezdeményez nőként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!