Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megujjazod a barátnődet, utána legtöbbször milyen illatúak az ujjaid?
Figyelt kérdés
Az én barátnőmnek nagyon kellemes illata van amúgy is és nagyon jó a puncicája, de sokszor nem bírom ki és meg szoktam őt ujjazni sportolás után a tapadós gatyájában. Akkor van hogy kicsit büdiaug. 2. 22:19
A kérdező szavazást indított:
Kellemes
Büdös
24 szavazat
2/10 anonim válasza:
Imádom a punci ízét, illatát bármilyen helyzetben is!
5/10 anonim válasza:
Nekem egyszer volt hogy egy barátnőm nagyon brutálisan kellemetlen szagú volt lent, annak ellenére hogy a higiéniájával minden rendben volt. Nehéz volt közölni vele :p
9/10 anonim válasza:
Egyszer vennek egy ilyen bugyit, ami mar jo budos
10/10 anonim válasza:
Pina illatú szokott lenni.
Viszont ha a seggét ujjazom akkor megesik, hogy más buk3ja is van 2-3 ujjamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!