Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckoldosok mi az ami leginkább izgat titeket abban, hogy ha valaki más megdugja a barátnőtöket? Amikor utána megdugjátok, mire gondoltok a legtöbbször? Mi jut eszetekbe közben?
Figyelt kérdés
Én is egy srác vagyok, akinek néha megdugják a barátnőjét a szeme láttára és kíváncsi vagyok :)2023. febr. 10. 09:12
1/16 anonim válasza:
Hogy mekkora lúzer vagyok, hogy hagyom a csajom meg mekkora r.banc, hogy hagyja magát megdugni.
2/16 anonim válasza:
Engem izgat, hogy látom mekkora ribi a csajom.
A végén őt meg a pasit is leélvezem.
Jó móka.
3/16 anonim válasza:
Hogy mekkora cafka hogy használják, és most visszaszerzem, és újra az enyém. :)
5/16 anonim válasza:
Az izgatna hogy látom, élvezi a párom más farkát is.
6/16 anonim válasza:
Maga a szituáció izgalmas, az hogy élvezi. Egymásra gondolunk, egymással foglalkozunk utána, a beszálló csak epizódszereplő.
7/16 anonim válasza:
Én megdugom más barátnőjét szívesen.
8/16 anonim válasza:
Izgat hogy kölcsönadom,mással is élvez,utána velem is..
9/16 anonim válasza:
Ez is betegség.
Igazán szeretek valakit akkor mással nincs, nem adom " kölcsön"
Igazából nem szeretitek a párotokat mert izgat ahogy más keféli.
Beteg egy társadalomban élek.
10/16 anonim válasza:
Amikor a feleségem rákattant egy srácra és el is mondta, hogy tetszik neki, le is feküdne vele, akkor mondtam, hogy nyugodtan, engem nem zavar.
Valójában erre vártam, mert tudtam, hogy ameddig keféli más is, könnyen bele fog menni a válásba.
Mivel érzelmileg a másik sráchoz kötődött, én csak egy curvaként tekintettem rá. És valójában nem az a srác kefélte az én feleségemet, hanem én az ő barátnőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!