Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen a szexuális életetek átlag vagy annál kisebb mérettel? El tudtátok fogadni hogy nincs tökéletes méretetek?
Figyelt kérdés
Hencegő nagyfarkúak ne írjanak ide, a kérdés nem nekik szól.aug. 1. 15:08
3/5 anonim válasza:
Akinek nem extrém kicsi, az mind normális.
Mivel az evolúcióban kipusztulnak azok, akiknek nem megfelelő.
Tudod, hüvelyből is van olyan, amelyik nyugalomban 4 (négy) cm. Izgalomban 8.
Na, ahhoz nem kell lófarok.
4/5 anonim válasza:
Mit gondolok? Megnősültem nagyon régen, és minden megy úgy, ahogy kell.
5/5 anonim válasza:
13 centi, egy picivel kisebb az átlagnál, szerintem nem vészes. Jó lenne ha nagyobb lenne, de ennek úgy sem tudok mit csinálni, panasz nem volt rá. Csak dugástól eddig nem volt orgazmusuk akikkel voltam, de szerintem ez nem méretfüggő. Nyelvvel, kézzel eltudtam juttatni a csúcsra a partnereim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!