Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elsősorban nők vélemenye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban nők vélemenye érdekelne, mit csináljak ilyenkor? Mi járhat a fejében?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm kb 2 hónapja (16 éves és még szűz) tegnap átjött elvileg csak beszélgetni, nem volt semmi ilyen betervezve de mivel ezkezdte erőltetni, megbeszéltük, hogy pettinggelni fogunk. Elkezdtem nyalni, és egy idő után azt kérte, hogy dugjam be neki mert annyira kívánja, viszont nem volt óvszer nálunk így mivel én jóval idősebb vagyok volt annyi eszem nem tettem meg. Csináltam neki így tovább. Viszont megsértődött szerintem mert azóta alig válaszol, azt is olyan flegmán.

Kérdezzek rá mi lenne ha folytatnák amikor szeretné, vagy hagyjam kicsit lenyugodni?

Elsősorban nők vélemenye érdekelne, mire gondolhat?

2024. júl. 31. 17:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát más lehet berakja neki...
2024. júl. 31. 17:28
 2/15 anonim ***** válasza:
Adj neki időt, a nők nehezen viselik ha felizgatják őket aztán nem kapják meg azt amire igazán vágynak. Beszéld meg vele ha lenyugszik hogy miért aggódtál. Ha elég érett megérti. Te ismered mennyire érett
2024. júl. 31. 17:38
 3/15 anonim ***** válasza:
0%

De miért nem dugtad meg, vagy nem állt fel?

Ha észnél vagy akkor hamarabb kiveszed és leszop a csaj.

2024. júl. 31. 17:41
 4/15 anonim ***** válasza:
Én el várnám, hogy legalább másnap jöjjön át gumival, és tegye a dolgát😄
2024. júl. 31. 17:57
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a francba, nagyon gyerekesen gondolkodik a barátnőd, hogy a védekezés meg sem fordult a fejében. Te jól tetted, hogy nem raktad be neki. Helyen volt az eszed. Azert rákerdezhetnél, ha épp még beszéltek, hogy tényleg ennyire felelőtlen?

N

2024. júl. 31. 18:10
 6/15 anonim ***** válasza:
Ez van mikor az idősebb pasi rábukik a hamisított nike pro-ban pózoló instaribire, de az hírből sem ismeri a felelősséget
2024. júl. 31. 18:20
 7/15 A kérdező kommentje:

De felállt. 😂 Annyira nem vagyok öreg.

De most komolyan, lehetett volna kísérletezni, és ha félremegy valami? Egyszerűbb lett volna abortuszra menni???

Ráadásul kiskorúval... Oda már a szülő is kell nelkülük nem is lehet úgy tudom. Nem lettem volna megdicsérve...

Nekem is jó lett volna elhiheti mindenki. De észnél kell lenni. Inkább sértődjön meg, ha tovabbra is akarja majd megbeszéljük... Megértheti, nem kislány. Ma még tisztázni fogom vele.

2024. júl. 31. 18:37
 8/15 anonim ***** válasza:
Úgy érzem elég nagy a korkülönbség a szülők meg nem is tudják vagy nyíltan ellenzik a kapcsolatot.. elég érdekes szitu, mit tud adni egy éretlen 16 éves egy érett pasinak kapcsolat terén? Mármint a szűz puncin kívül?
2024. júl. 31. 18:40
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy nőt két dologgal lehet vérigsérteni:

Ha meg akarod dugni, meg ha nem akarod megdugni.

2024. júl. 31. 18:40
 10/15 anonim ***** válasza:
Csak azert, nem akartad mert nem volt ovszer vagy azert is mert meg nem nagykoru? Nem ertem hogy egy kiskoru hogy jarhat egy nagykoruval .
2024. júl. 31. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!