Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban nők vélemenye érdekelne, mit csináljak ilyenkor? Mi járhat a fejében?
Van egy barátnőm kb 2 hónapja (16 éves és még szűz) tegnap átjött elvileg csak beszélgetni, nem volt semmi ilyen betervezve de mivel ezkezdte erőltetni, megbeszéltük, hogy pettinggelni fogunk. Elkezdtem nyalni, és egy idő után azt kérte, hogy dugjam be neki mert annyira kívánja, viszont nem volt óvszer nálunk így mivel én jóval idősebb vagyok volt annyi eszem nem tettem meg. Csináltam neki így tovább. Viszont megsértődött szerintem mert azóta alig válaszol, azt is olyan flegmán.
Kérdezzek rá mi lenne ha folytatnák amikor szeretné, vagy hagyjam kicsit lenyugodni?
Elsősorban nők vélemenye érdekelne, mire gondolhat?
De miért nem dugtad meg, vagy nem állt fel?
Ha észnél vagy akkor hamarabb kiveszed és leszop a csaj.
Hagyd a francba, nagyon gyerekesen gondolkodik a barátnőd, hogy a védekezés meg sem fordult a fejében. Te jól tetted, hogy nem raktad be neki. Helyen volt az eszed. Azert rákerdezhetnél, ha épp még beszéltek, hogy tényleg ennyire felelőtlen?
N
De felállt. 😂 Annyira nem vagyok öreg.
De most komolyan, lehetett volna kísérletezni, és ha félremegy valami? Egyszerűbb lett volna abortuszra menni???
Ráadásul kiskorúval... Oda már a szülő is kell nelkülük nem is lehet úgy tudom. Nem lettem volna megdicsérve...
Nekem is jó lett volna elhiheti mindenki. De észnél kell lenni. Inkább sértődjön meg, ha tovabbra is akarja majd megbeszéljük... Megértheti, nem kislány. Ma még tisztázni fogom vele.
Egy nőt két dologgal lehet vérigsérteni:
Ha meg akarod dugni, meg ha nem akarod megdugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!