Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Mikor van az a pont, hogy ideje a szexnek?đ
Nem tudom miĂ©rt vagyok lepontozva, de ez az igazsĂĄg. Majdnem minden lĂĄny fĂ©l az elsĆ szextĆl, szĂ©gyelli magĂĄt, de ha a fĂ©rfi/fiĂș tĂŒrelmes, nem erĆlteti a szexuĂĄlisat dolgokat, kimutatja, hogy megbĂzhat benne akkor legalĂĄbb orĂĄlis szex, kĂ©zimunka, hosszĂș elĆjĂĄtĂ©k, petting törtĂ©nik! Ăn 22 Ă©vesen veszĂtettem el a szĂŒzessĂ©gem 5 hĂłnap körĂŒl, de Ă©n teljesen megbĂztam benne Ă©s elĆtte törtĂ©nt miegymĂĄs.
Nem ugrottam bele a szexbe. El kell, hogy engedd magad. TalĂĄn pĂĄrszor jĂł lenne sötĂ©tben csinĂĄlni ezt-azt Ă©s ha Ă©rzed magadon, hogy szintet lĂ©phetsz akkor orĂĄlis szexre is sor kerĂŒlhet, kĂ©sĆbb pedig az elsĆ alkalomra.
Ha Ć annak ellenĂ©re fogdos tĂ©ged, hogy lĂĄtja, tudja, hogy nem akarod az mĂĄr baj Ă©s nem csoda, hogy nem engedsz neki.
En 40 evesen vagyok szuz, es mily meglepo, 19 evesen is az voltam.
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!