Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen nő mellett biztonságban vagyok ha szeretetet adod neki de gyorstüzelő vagyok?
Miért a szexualitás a legfontosabb elem számodra a kapcsolatban? Ez azt mutatja, hogy nagyon nincsenek rendben a kapcsolat alapjai (bizalom, kötődés, szeretet stb). Ha a félelem van benned, akkor ott már valami rég rossz. Ezt egy érett kapcsolatban a felek lekomunikálják (illetve elfogadják egymás gyarlóságait, akkor is ha az szexuális téren van).
Egyébként normális esetben egy kapcsolatban egyre jobb lesz a szex, az elején még nem olyan jó. Ha emiatt kidobna, akkor jobban is jártál vele.
Nem, úgy fog kipenderíteni, hogy a lábad se éri a földet.
Neki egy határozott, kemény férfi kell, azért vonzotta be a bántalmazóját is. Aki az ágyban is férfi és nem ilyen komplexusos óriáscsecsemő.
Mit jelent az hogy "biztonságban vagy mellette"?
Még házasságban is mondhatja bármikor, bármelyik fél azt hogy ennyi volt, szeretne elválni, mert jogilag megteheti. Nincs olyan hogy "biztonságban vagy"!
Szakítani/válni sem csak a szex miatt szoktak. Rengeteg egyéb más dolog miatt is.
#7:
Én sehol nem állítottam azt hogy "rögtön a válás lenne a megoldás"!
Csak leírtam a kérdezőnek hogy nincs olyan hogy "biztonság".
Mi van ha meghal a másik fél?
Mi van akkor ha lesz valamilyen mentális betegsége (amit bentlakásos intézményben kezelnek)?
Annyiféle élethelyzet van hogy senki sem tudhatja előre hogy mi fog történni a párkapcsolatával 10-15-20 év múlva.
De bármikor mondhatja azt a másik fél, hogy ő köszöni szépen de ki szeretne lépni a házasságból. Mert ahogy írtam is, jogilag megteheti. Nyilvánvalóan mindenki arra törekszik hogy ne menjen tönkre a kapcsolata, de senki nem lát a jövőbe.
Szerinted az a sok ember aki elvált ők nem érezték magukat "biztonságban" a házasságuk elején? És amikor már nem bírták tovább akkor hová lett az a biztonságérzet?
Egyébként is minden két emberen múlik. Sosem tudhatod mi történik a másik féllel az életetek során, milyen érzései, megélései lesznek (amit te nem tudsz befolyásolni). Persze megpróbálod segíteni, de a válások/szakítások számát tekintve ez egyre kevésbé megy az embereknek.
Úgyhogy nincs olyan hogy "biztonság", csak az van amit annak vélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!