Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is így van masztinál?
26F vagyok és jelenség a következő:
Elfogadott tény magamról, hogy nemigazán vagyok gyorstüzelő. Azaz ha kicsapom kézzel, kb. leghamarabb 18-24óra mire újból ténylegesen jól esik kicsapni. Persze néha "tárolok" párnapig és csinálok egy olyat hogy egymásután 2× a kettő között eltelik páróra, de a második sose olyan jó mint az első.
Na de amikor Fleshlight-al csinálom, amit aztán el kell mosni, és bepúderezni majd lerakni száradni (ez kb félóra), utána előveszek egy másik Fleshlight-ot, és azzal is csinálok egy kört. Szinte ugyanaz az érzés mint elsőre, és 1óra alatt 2× dugok egy nagyon jót és úgy érzem hogy mindjárt jöhetne a 3adik is.
Ez kéznél többnyire kizárt. Ott várni kell pár napot ha "gyors-tüzelni" akarok, Fleshlight-al viszont bármikor megy ez. Akkor most ez hogy van, és miért van? D
Fleslight=sokkoló
amúgy szia Dave
Szerintem azért van, mert sokkal jobban felizgat, nagyobbat élvezel, és sokkal jobban stimulál a Fleshlight. :)
Amúgy megéri Fleshlightot venni? Olyan drága sajnos, pedig nagyon szeretnék régóta egyet. Neked melyik van konkrétan, és hol vetted, mennyiért? Milyen a belső barázdáltsága?
Gondolkodtam még a Tenga Flip Hole és a Tenga Flip-Air nevű kütyün is. Nem ismered véletlenül, hogy ezek milyenek a Fleshlighthoz képest?
Fu nagyon sokféle van már meg... gyűjtöm őket :Đ
Általánosságban elmondható hogy az "original" azaz sima betét 19mm átmérővel szinte azonos hatású az igazi hüvellyel.
Minden más attól jobb, nálam legalább is. A "wonder wave" 2× annyira ingerel, míg a "super ribbed" többszörösen. Azzal megállás nélkül egy menet 2perc. A "lotus" is haladós, főleg ha a "magic" zónát eléred, ehhez legalább 16centis farok kell. Azon kívül van még jó pár skin, mindnek vannak előnyei és hátrányai.
Fentebb találsz linket is, ott szerzem be őket^^.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!