Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti masztinál be szoktátok vetni a zacsit is?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy csak úgy magában, vagy szoktatok a herékkel is "játszadozni" :)
Kort ha lehet köszönöm!
2009. nov. 2. 18:12
2/13 anonim válasza:
Én csak úgy magában, nekem a zacsi nem okoz örömet
3/13 anonim válasza:
Minek nekd a kor is a kérdéshez?
ez mér megint valami statisztikai kérdés?
5/13 anonim válasza:
Hát max akkor ha jáccadozok velük ha szorítja őket a boxer de gondolom nem a megigazításra gondoltál :D
Mivel az nem erogén zóna semmi értelme :D
18/f
6/13 A kérdező kommentje:
18:22
nem. ha mások kérhetik akkor én miért nem?
2009. nov. 2. 18:25
7/13 anonim válasza:
szerintem a 3. válaszoló már-már paranoiával küzd miszerint itt mindenki a statisztikákat figyeli o___O
8/13 anonim válasza:
"második vagyok: 16/F"
peref! Hahaha!
9/13 anonim válasza:
ha erogén zóna ha nem, ha a pasimat kényeztettem,imádta ha szopogatom a heréit...
10/13 Andrewka válasza:
De erogén zóna! Én imádom ha szopás közben kicsit nyalogatják néha-néha:) Igazán élvezetes.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!