Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok megtennétek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok megtennétek?

Figyelt kérdés

Szóval én 23l vagyok és van egy fiú barátom aki 20 és szűz...

Jó viszonyban vagyunk, nem vagyunk legjobb barátok de nagyon kedvelem.

A múltkor szóba került köztünk hogy mi lenne ha velem próbálna ki először, de aztán abba maradt a téma...

Nos az igazság hogy felizgatott hogy tanítsak egy kicsit egy fiatalabb fiút és már egy ideje nincs senkim se amúgy és arra gondoltam elveszíthetné velem, és utánna is szexelnénk, amúgy kinézetre elég jó pasi, csak valahogy a csajozás nem megy neki.

Nem tudnék rá párom ként nézni, csak tanítgatnám így legalább megtanulna gyorsan hogy mi kell egy nőnek.

Attől fél hogy nehogy belém essen utánna, mert mint írtam nem tud ék rá páromkent tekinteni.

Te mit tennétek lányok, voltatok hasonló helyzetben, esetleg volt olyan hogy egy barátotoknak elvettétek?

Milyen volt utánna a kapcsolatotok?

Igazából nem csak mint szivességből tenném érte, nekem is tetszik az hogy én vezetem be ebbe a kis világba.

júl. 29. 11:47
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
92%

ma 13:26

Nemérted a lényeget! Nem összejön vele és a csaja lesz. Hanem csak dugni fognak. Ergo, dugnak, majd elveszi a játékszert tőle. Vagy is a kamu önbizalmat, tehát ennyit a butaságról!

júl. 29. 13:33
 42/54 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak a válaszát akik normálisan hozzá tudtak szólni

35 és 38 as válaszolónak igaza van szerintem, csak ártanék

Inkább hagyom a dolgot

júl. 29. 13:41
 43/54 anonim ***** válasza:
51%
Gratulálok srácok, ügyesek vagytok. Van egy srác aki szűz létére egy olyan puncihoz juthatott volna akinek a gazdájával jóban van és jól kijönnek, de sikerrel beleköptetek. Mégegyszer gratulálok.
júl. 29. 15:29
 44/54 anonim ***** válasza:
0%
#43 Az élethez szerencse is kell 🤣🤣
júl. 29. 16:02
 45/54 A kérdező kommentje:
Azért még mindig kíváncsi lennék egy lány válaszára, lehetőleg olyanéra aki tett hasonlót
júl. 29. 16:39
 46/54 anonim válasza:
68%
En ugyan fiu vagyok, de voltam hasonlo helyzetben mint a baratod. En banom h nem jottunk ossze azzal a lannyal. Amugy is elsodort az elet egymas kozelebol, jobb lenne ugy emlekezni erre h megtettuk. Szerintem inkabb azt banjuk meg az eletben amit nem tettunk meg.
júl. 30. 14:42
 47/54 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nekem volt régen barátság extrával kapcsolatom. Ez csak addig jó, míg mindketten ésszel tudtok “játszani”. Sajnos/ nem sajnos benne van, hogy idővel valamelyik fél többet szeretne , mint a másik, azért meg kár lenne barátságot tönkre tenni. Viszont ha ezt megtudjátok beszélni és tudjátok magatokat ehhez tartani akár jól is sülhet el. 32/Nő
aug. 23. 18:07
 48/54 anonim ***** válasza:
Lett vlmi azóta?
aug. 24. 09:14
 49/54 A kérdező kommentje:
Offoltam, találtam mást, őneki meg nincs senki még mindig...
aug. 24. 11:40
 50/54 anonim ***** válasza:

Tedd meg vele is. Örök emlék leszel. Az első emléke életünk végéig elkísér.

Lett volna egy hasonló lehetőségem, de kihagytuk. Ma már nem megoldható, pedig ha akkor megtörténik mi ráadásul egymásnak lehettünk volna az elsők. Nem lett volna belőle több, de bánom, hogy így alakult.

szept. 16. 14:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!