Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok megtennétek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok megtennétek?

Figyelt kérdés

Szóval én 23l vagyok és van egy fiú barátom aki 20 és szűz...

Jó viszonyban vagyunk, nem vagyunk legjobb barátok de nagyon kedvelem.

A múltkor szóba került köztünk hogy mi lenne ha velem próbálna ki először, de aztán abba maradt a téma...

Nos az igazság hogy felizgatott hogy tanítsak egy kicsit egy fiatalabb fiút és már egy ideje nincs senkim se amúgy és arra gondoltam elveszíthetné velem, és utánna is szexelnénk, amúgy kinézetre elég jó pasi, csak valahogy a csajozás nem megy neki.

Nem tudnék rá párom ként nézni, csak tanítgatnám így legalább megtanulna gyorsan hogy mi kell egy nőnek.

Attől fél hogy nehogy belém essen utánna, mert mint írtam nem tud ék rá páromkent tekinteni.

Te mit tennétek lányok, voltatok hasonló helyzetben, esetleg volt olyan hogy egy barátotoknak elvettétek?

Milyen volt utánna a kapcsolatotok?

Igazából nem csak mint szivességből tenném érte, nekem is tetszik az hogy én vezetem be ebbe a kis világba.

júl. 29. 11:47
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
Hát majd keres magának valakit szépen
júl. 29. 12:32
 22/54 anonim ***** válasza:
25%

ma 11:55

ma 12:24

Te se tudod már most, hogy mit akarsz!

Egyszer elhajtod aztán meg nem akarnád elhajtani.

júl. 29. 12:33
 23/54 anonim ***** válasza:
86%
Ja hogyne! Majd keres magának valakit. Amikor az "ölébe pottyantál, úgy hogy még egy "bókjába se került és dughatott. A legrosszabb amit teszel, de nemfogod fel. Ez a szerencsétlen, majd ezt tekinti etalonként amit csinálsz.
júl. 29. 12:37
 24/54 A kérdező kommentje:
Ha ennyire rossz ötlet akkor inkább hagyom
júl. 29. 12:39
 25/54 anonim ***** válasza:
0%
ne hagyd ! Dugj vele és te fogsz bele szeretni ! A farkát láttad már ?
júl. 29. 12:43
 26/54 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem ìgy mindenki jól jàrhat. Egyszer éltek próbáljàtok meg.
júl. 29. 12:48
 27/54 A kérdező kommentje:

12:33 úgy értettem hogy nem szeretném elhajtani nem tenném szívesen ezt vele

De ha nekialna zaklatni muszály lenne, bár én ki nem néznem belőle

júl. 29. 12:49
 28/54 anonim ***** válasza:
76%
Rossz ötlet, mert szerinted ha 20 évesen még szűz. Annak vajon mi lehet az oka? Esetlen, nem tud csajozni, és összeszedni egy épkézláb lányt, aki le is fekszik vele. Jössz te, aki a "fotelban ülő, a csodára (szexpartnerre) váró ölébe pottyansz és dugsz vele. Fogalmazhatnék úgy is hogy te vagy az a "sültgalamb...
júl. 29. 12:53
 29/54 anonim ***** válasza:
55%
Miért zaklatna? Elképesztő hülyék vannak ezen az oldalon, szerintem gondold át és tégy, ahogy jónak látod, de ne innen akarj tanácsokat.
júl. 29. 12:54
 30/54 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te nem néznéd ki belőle. Ez már nem egy baráti csevely, vagy bármi. Te arra készűlsz hogy a férfit felébreszted benne, aki ha "szagot kapott csak megy majd után(ad). Kanos kisfiú aki "ajándékba kapott egy puncit, majd elveszed tőle.
júl. 29. 12:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!