Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok megtennétek?
Szóval én 23l vagyok és van egy fiú barátom aki 20 és szűz...
Jó viszonyban vagyunk, nem vagyunk legjobb barátok de nagyon kedvelem.
A múltkor szóba került köztünk hogy mi lenne ha velem próbálna ki először, de aztán abba maradt a téma...
Nos az igazság hogy felizgatott hogy tanítsak egy kicsit egy fiatalabb fiút és már egy ideje nincs senkim se amúgy és arra gondoltam elveszíthetné velem, és utánna is szexelnénk, amúgy kinézetre elég jó pasi, csak valahogy a csajozás nem megy neki.
Nem tudnék rá párom ként nézni, csak tanítgatnám így legalább megtanulna gyorsan hogy mi kell egy nőnek.
Attől fél hogy nehogy belém essen utánna, mert mint írtam nem tud ék rá páromkent tekinteni.
Te mit tennétek lányok, voltatok hasonló helyzetben, esetleg volt olyan hogy egy barátotoknak elvettétek?
Milyen volt utánna a kapcsolatotok?
Igazából nem csak mint szivességből tenném érte, nekem is tetszik az hogy én vezetem be ebbe a kis világba.
ma 11:55
ma 12:24
Te se tudod már most, hogy mit akarsz!
Egyszer elhajtod aztán meg nem akarnád elhajtani.
12:33 úgy értettem hogy nem szeretném elhajtani nem tenném szívesen ezt vele
De ha nekialna zaklatni muszály lenne, bár én ki nem néznem belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!