Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok megtennétek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok megtennétek?

Figyelt kérdés

Szóval én 23l vagyok és van egy fiú barátom aki 20 és szűz...

Jó viszonyban vagyunk, nem vagyunk legjobb barátok de nagyon kedvelem.

A múltkor szóba került köztünk hogy mi lenne ha velem próbálna ki először, de aztán abba maradt a téma...

Nos az igazság hogy felizgatott hogy tanítsak egy kicsit egy fiatalabb fiút és már egy ideje nincs senkim se amúgy és arra gondoltam elveszíthetné velem, és utánna is szexelnénk, amúgy kinézetre elég jó pasi, csak valahogy a csajozás nem megy neki.

Nem tudnék rá párom ként nézni, csak tanítgatnám így legalább megtanulna gyorsan hogy mi kell egy nőnek.

Attől fél hogy nehogy belém essen utánna, mert mint írtam nem tud ék rá páromkent tekinteni.

Te mit tennétek lányok, voltatok hasonló helyzetben, esetleg volt olyan hogy egy barátotoknak elvettétek?

Milyen volt utánna a kapcsolatotok?

Igazából nem csak mint szivességből tenném érte, nekem is tetszik az hogy én vezetem be ebbe a kis világba.

júl. 29. 11:47
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
0%
Az a kanos kis szűz gyerek úgy meg fog dugni el ájulsz nem kellesz neki sok és nem fog félni mihint meg érzi a puncit
júl. 29. 13:01
 32/54 A kérdező kommentje:

12:53

Ertem amit írsz, szerintem ha 20évesen szűz az nem annyira gáz, meg nem késő neki semmihez

Valszeg azért nem volt senkivel mert nem tud bánni a lányokkal, legalábbis nekem ez volt a megfigyelésem

júl. 29. 13:02
 33/54 A kérdező kommentje:

12:58

Hat tudom hogy ez nagy dolog

júl. 29. 13:04
 34/54 anonim ***** válasza:
100%
#32 engem anno egy hasonló felfogàsú csaj avatott be, a szex hihetetlenül jó volt ,viszont a nőkhöz azóta sem értek jobban szóval ez tévhit hogy segìteni fogsz neki max annyit hogy megtanul rendesen dugni
júl. 29. 13:08
 35/54 anonim ***** válasza:
100%

Ha baráti kapcsolat van köztetek, akkor beléd fog szeretni. Ezt teljesen biztos, efelől egy percig ne kételkedj. Ha pedig szeret, akkor mindent meg fog tenni, hogy vele legyél. Akár olyan dolgokat amik neked kellemetlenek lesznek, mert úgy érzi meg kell tennie. Gondold csak végig. Nyilván magányos, alig van önbizalma, fél a lányoktól, azt se tudja mit kezdjen velük. Aztán jön egy, aki foglalkozik vele. Olyan oldalát fogod megtapasztalni a személyiségének, amiről eddig fogalmad sem volt.

Én azt mondom ne szexelj olyannal akibe nem vagy szerelmes. Vagy akkor olyannal aki megfelelően tudja kezelni.

júl. 29. 13:09
 36/54 anonim ***** válasza:
74%
nem
júl. 29. 13:10
 37/54 anonim ***** válasza:
100%
34-35. teljesen jól látja a dolgot, a veszélyeit.
júl. 29. 13:10
 38/54 anonim ***** válasza:
100%

Látod a lényeget! Nem tud bánni a lányokkal. De ha te tálalod magad készen. Soha nemfog tudni magának önállóan összehozni egy kapcsoLatot. Sokkal többet érne, ha ketten elmennétek "csajozni. Megtanítanád neki, hogy "na most ezt csináld azt csináld. Még egy hülye példa. Te olyan vagy mint egy félkész étel, amit csak be kell rakni a fsz tudja mibe és percek alatt kész.

Tanuljon meg az a gyerek vásárolni, főzni. Ergo tanuljon meg csajozni, és dugni.

júl. 29. 13:13
 39/54 anonim ***** válasza:
75%

Majdnem 20 voltam mikor elvesztettem. Nem érzem szerencsétlen hülyegyereknek magam. Igaz 20 évvel ezelőtt kicsit másabb volt a világ a 18-22 éves korosztálynak.

Nem defektes a srác. Szerintem nyugodtan csináld. Igazából akarod ezt te, csak kellett neked egy pozitív visszacsatolás, amire semmi szükséged, mert csak te fogsz tudni róla meg ő. A szex jó. Élvezzétek.

júl. 29. 13:23
 40/54 anonim ***** válasza:
70%

Ez butaság. Az első komoly csajom gyakorlatilag engem szedett fel és nekem ő volt az első. Neki nem én. Utána is sikerrel csajoztam. Ma már házas vagyok. Semmi alapja annak amit írsz. Sőt, nekem pont az első barátnőm hozta meg azt a magabiztosságot, amivel utána a 20-as éveimet sikerrel csajoztam végig.

júl. 29. 13:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!