Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan oldjam meg ezt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjam meg ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
Kb 3 éve vagyunk együtt a barátnőmmel. Mindkettőnknek nagyon magas a szexuális vágya ami miatt tökéletes volt az intimitás már a kezdet óta. Egy idő után harmasoztunk egy lánnyal. Szuper volt. Felmerült hogy keressünk egy pasit, össze is jött és nem volt rossz de elég béna volt a csávó ágyban. Pár hónap után bevallotta barátnőm hogy ő egy fekete sraccal szívesen hármasozna. Jó, találtunk valakit Tinderen és hozzu beszélgetés után tegnap este randiztunk utána meg haza jöttünk. Az eleje jól indult, nagyon figyelmes volt mindenki egymásra. Neki jóval méretesebb volt mint az enyém de az nem zavart. Viszont amikor ők ketten beindultak, valtozott a helyzet. Barátnőm parszor elment 10 perc alatt (velem ritkán) es igazából csak egymással voltak én meg ott szobroztam amig el nem élvezett a csávó és en ujra beszálltam de utána az már nem volt olyan. Ma eléggé kussban voltunk, inkább elmentem edzeni. Hogyan lehet egy ilyen helyzetet megoldani?
2024. júl. 28. 22:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
78%

Sehogy xd, mostantól kell neki az óriás bráner ennek a kapcsolatnak vége az a kár hogy 3 év kellett hozzá.

Szó szerint 3 évet b@szt@l el az életedből.

2024. júl. 28. 22:57
 2/20 A kérdező kommentje:
Szerintem menthető meg a dolog…
2024. júl. 28. 23:02
 3/20 anonim ***** válasza:
66%
Mi menthető ezen? Ez azóta haldoklik amióta felmerült a hármas. Nyilván már kefélt melletted eddigis...
2024. júl. 28. 23:05
 4/20 anonim ***** válasza:
76%
Neked az a tökéletes intimitás 3 évig, hogy a barátnőd veled ritkán élvez el? Nem a fekete ember a ludas, meg nem is az, hogy nagyobb farka volt, hanem, hogy vele el tud élvezni, veled meg nem.
2024. júl. 28. 23:08
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Uff, ez nem semmi sztori azért, elég nagy fordulás.

Ha a tündérmese oldalát kellene megfogni, azt mondanám erre, hogy ha a 3 év alatt jó és igazi kötődés alakult ki köztetek, azt nem fogja űberelni egy jó dugás...ergo a kapcsolatra nézve nem feltétlen kockázatos.

Ha a reális meglátásom érdekel, szerintem az eddig neked kedvező helyzetből most egy jó nagy pofára esés lett. Nem bántásnak szántam...de ha részletekre bontjuk a sztorit akkor is ezt az oldalt erősíti. Kezdjük ott, hogy a jó szex ellenére is volt olyan figyelmetlen a barátnőd, hogy hagyott a 'csába amíg élvezkedett a beszállóval. Amelyik lány kapható egy hármasra, hogy osztozzon rajtad attól én nem várnám el, hogy monogám kapcsolatban éljen. Szerintem a hármas nem való pároknak, max pajtiknak...volt olyan barátom aki emiatt vesztette el az exét, jött egy jobb hím...

Az őszintén megvallva, jól kivehető az írásodból, hogy Te érzelmileg kötődsz ehhez a lányhoz, szerintem ha ez tönkre ment, örülj, hogy még a közös életetek előtt derült ki milyen, szar lenne válni meg ilyesmi...

Egyébként (ha lehetek ilyen indiszkrét), érdekelne, hogy hogyan zárul ez a sztori, ha nem sértődsz most majd meg...update-elhetnél minket információval, vagy privátban is szívesen elolvasnám majd.

2024. júl. 28. 23:21
 6/20 anonim ***** válasza:
75%
Növeszd meg a faszod, szerintem nem a színre gerjedt rá
2024. júl. 29. 00:05
 7/20 mantis religiosa ***** válasza:
75%
Kiengedted a szellemet a palackból. Visszamenni nem fog, úgyhogy hamarosan kereshettek új párt magatoknak.
2024. júl. 29. 03:15
 8/20 anonim ***** válasza:
49%
Baratnod megszokta a fekete kukit mar nem kell neki a feher kuki tobbé 😂🤣😂😂
2024. júl. 29. 03:44
 9/20 anonim ***** válasza:
39%
Az a rossz hírem, hogy Gizike puncija rákapott a méretes fekete faszra és nélküled is használni fogja, akkor is, ha együtt maradtok.
2024. júl. 29. 06:31
 10/20 anonim ***** válasza:
60%
Mond el a párodnak, hogy neked nem volt jó. Beszéljetek őszintén, kérdezd meg az ő álláspontját is. Ha korábban problémáitok voltak a közösülés során az élvezéssel és most megkapta, akkor kívánni fogja. Ha még vevő vagy a hármasozásra, akkor kérd meg, hogy máskor jobban figyeljen rád. Ha nem akarsz hármasozni, akkor kérd meg, hogy szüneteltessétek a dolgot. Amúgy a két lány egy fiú felállásnál ő nem érezhette magát kiközösítve? Erről beszéltetek már? Ott eljuttattad őket az orgazmusig közösüléssel?
2024. júl. 29. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!