Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjam meg ezt a helyzetet?
Sehogy xd, mostantól kell neki az óriás bráner ennek a kapcsolatnak vége az a kár hogy 3 év kellett hozzá.
Szó szerint 3 évet b@szt@l el az életedből.
Uff, ez nem semmi sztori azért, elég nagy fordulás.
Ha a tündérmese oldalát kellene megfogni, azt mondanám erre, hogy ha a 3 év alatt jó és igazi kötődés alakult ki köztetek, azt nem fogja űberelni egy jó dugás...ergo a kapcsolatra nézve nem feltétlen kockázatos.
Ha a reális meglátásom érdekel, szerintem az eddig neked kedvező helyzetből most egy jó nagy pofára esés lett. Nem bántásnak szántam...de ha részletekre bontjuk a sztorit akkor is ezt az oldalt erősíti. Kezdjük ott, hogy a jó szex ellenére is volt olyan figyelmetlen a barátnőd, hogy hagyott a 'csába amíg élvezkedett a beszállóval. Amelyik lány kapható egy hármasra, hogy osztozzon rajtad attól én nem várnám el, hogy monogám kapcsolatban éljen. Szerintem a hármas nem való pároknak, max pajtiknak...volt olyan barátom aki emiatt vesztette el az exét, jött egy jobb hím...
Az őszintén megvallva, jól kivehető az írásodból, hogy Te érzelmileg kötődsz ehhez a lányhoz, szerintem ha ez tönkre ment, örülj, hogy még a közös életetek előtt derült ki milyen, szar lenne válni meg ilyesmi...
Egyébként (ha lehetek ilyen indiszkrét), érdekelne, hogy hogyan zárul ez a sztori, ha nem sértődsz most majd meg...update-elhetnél minket információval, vagy privátban is szívesen elolvasnám majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!