Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjam meg ezt a helyzetet felnőtt módra, békésen?
Van egy 2 éves kapcsolatom, egy férfivel, aki eleinte jó választásnak tűnt, de kb 1 ev ismeretség utan derült ki, hogy nem olyan, ahogy hittem, pl türelmes, nyugodt embernek tűnt, aki sose jön ki a sodrából, de sajnos egy idő utan előbukkant az igazi temperamentuma, minden, csak nem türelmes, keresi a kákán a csomót.
A másik meg, hogy kiderült, hogy több nővel megtartotta mellettem is a szexhaverséget, habár ő volt az, aki hűségről prédikált, és házasságról, kérlelt, hogy vegyem komolyan. Ez meg mire való volt, ha nem csúfságolás?
Lényeg, hogy többször szakítottam vele, de végül mindig hagytam visszakuncsorogni, mert jó a szex.
Mással nem ment így.
Ki kell ebből a helyzetből mászni? Vagy maradni így?
Érzem nem bírom már az őrlődést ...
Anyukám, baromi egyszerű a helyzet
A fickó úgy vesz palira, ahogy akar. Te meg hagyod. Csak azért hagyod, mert jól megkefél. Saját magadat alázod meg. Lehetne benned annyi önbecsülés, hogy ezt nem csinálod magaddal
Elkezdtél hozzá érzelmileg kötődni ezért fogadod mindig vissza. Szíved szerint el akarod hinni a hazugságait ezért dőlsz mindig be - hiába súgja a józan eszed megint át fog b.ni. Most két dolgot tehetsz:
a) megmondod neki szevasz és a józan eszedre hallgatsz;
b) megmondod neki hagyja abba az érzelmi zsarolást, meg a követelőzést dughattok ugyan, de mellette neked is lesz más - s előbb-utóbb belefutsz olyan pasiba is amelyik hasonlóan jó az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!