Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mellt vagy fenéket nézel egy hölgyön? Punciba vagy popsiba szereted jobban csinálni?
Figyelt kérdés
2024. júl. 28. 22:39
2/21 anonim válasza:
Primitív az is aki ide válaszol meg a kérdés is.
3/21 anonim válasza:
Nem csinálom végbélbe. Szívesen megmosdatom ott is a csajokat és 69-ben csiklószopás nyalás közben akár simogatni is szívesen, de ezen kívül semmi mást nem akarok ott.
Mindkét testájat megnézem, mint ahogy kb minden pici részletet, mert sok finomság van egy női testen a mellek fenék és puncin túl is.
6/21 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de én arcot 😅
2-es, mert te nem ide kommentelsz? 😂
7/21 anonim válasza:
De nem az volt a kérdés, hogy mit nézel meg, hanem, hogy mell vagy fenék párti vagy-éééé :D Ezért nem is értem a 2-es kiakadását. Szexualitás kategóriában mégis milyen kérdést tegyenek fel? XD
8/21 anonim válasza:
7
A megnézés volt az első kérdés, a 2. meg engem sajna nem érint, mert szűz vagyok 😭 Mondjuk a fenékbe csinálas nem vonz egyáltalán
10/21 anonim válasza:
Csak a fenék. A jó nagy vizilósegg a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!