Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak ez nagyon nagy baj,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ez nagyon nagy baj, ha ezt nem szeretem/nem akarom csinálni?

Figyelt kérdés

Elég magas libidóval rendelkező nő vagyok. Megkaptam már azt a jelzőt is, hogy kicsit "ribis" vadmacskás vagyok az ágyban. Tényleg elég sok mindent bevállalok és sok mindent élvezek/érdekel. (BDSM, kötözés, durvább erőszakolós játékok - természetesen beleegyezéssel és megbízható partnerrel, orál, anál stb) Szeretem is hosszan kényeztetni azt akivel együtt vagyok mert élvezem, ha "kikészíthetem" a férfit. Kapható vagyok az újdonságokra is, szóval nem vagyok egy prűd fadarab, de egy valamit nem csinálok. Az pedig a kézimunkázás. Nem szeretem, nem élvezem és szerintem nagyon béna is vagyok benne. Férfiak titeket zavar, ha ez kimarad ha egy nő nem csinálja nektek kézzel, ha amúgy változatos és kielégítő a szex vagy megvagytok nélküle?

Korotokat is írjátok oda kérlek a válaszba!

2022. nov. 16. 19:27
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
85%
Engem nem zavarna
2022. nov. 16. 19:28
 2/23 anonim ***** válasza:
81%
Engem zavarna sajnos. En is szeretek ujjazni es nyalni is egyarant.
2022. nov. 16. 19:30
 3/23 anonim ***** válasza:
83%

1. Vagyok

24 éves. Lemaradt :)

2022. nov. 16. 19:31
 4/23 anonim ***** válasza:
82%
Nem zavarna...40F.
2022. nov. 16. 19:33
 5/23 anonim ***** válasza:
38%

"kézimunkázás"

1. tehát elejétől végéig csak kivered?

2. Néha kézzel rásegítesz egy kicsit, vagy izgatás szinten csinálni kicsit, de nem végig?

2022. nov. 16. 19:34
 6/23 anonim ***** válasza:
90%
Zavarna 27
2022. nov. 16. 19:34
 7/23 anonim ***** válasza:
8%
Ócska privátvadász :)
2022. nov. 16. 19:47
 8/23 A kérdező kommentje:
7.képzeld eddig egyetlen privátra sem válaszoltam és nem is fogok :)
2022. nov. 16. 19:48
 9/23 anonim ***** válasza:
85%

Nem zavarna

52f

2022. nov. 16. 19:52
 10/23 StevenUp ***** válasza:
63%

Engem zavarna. Mivel én annyira nem vagyok orál párti, mármint azt nem szeretem ha a csaj sz*pik,, így ez a két igény úgy találkozna hogy gyakorlatilag a nő nem akar hozzámérni úgy hogy nekem is jó legyen.

Szóval így ebben a formában zavaró lenne

2022. nov. 16. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!