Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ez nagyon nagy baj, ha ezt nem szeretem/nem akarom csinálni?
Elég magas libidóval rendelkező nő vagyok. Megkaptam már azt a jelzőt is, hogy kicsit "ribis" vadmacskás vagyok az ágyban. Tényleg elég sok mindent bevállalok és sok mindent élvezek/érdekel. (BDSM, kötözés, durvább erőszakolós játékok - természetesen beleegyezéssel és megbízható partnerrel, orál, anál stb) Szeretem is hosszan kényeztetni azt akivel együtt vagyok mert élvezem, ha "kikészíthetem" a férfit. Kapható vagyok az újdonságokra is, szóval nem vagyok egy prűd fadarab, de egy valamit nem csinálok. Az pedig a kézimunkázás. Nem szeretem, nem élvezem és szerintem nagyon béna is vagyok benne. Férfiak titeket zavar, ha ez kimarad ha egy nő nem csinálja nektek kézzel, ha amúgy változatos és kielégítő a szex vagy megvagytok nélküle?
Korotokat is írjátok oda kérlek a válaszba!
"kézimunkázás"
1. tehát elejétől végéig csak kivered?
2. Néha kézzel rásegítesz egy kicsit, vagy izgatás szinten csinálni kicsit, de nem végig?
Engem zavarna. Mivel én annyira nem vagyok orál párti, mármint azt nem szeretem ha a csaj sz*pik,, így ez a két igény úgy találkozna hogy gyakorlatilag a nő nem akar hozzámérni úgy hogy nekem is jó legyen.
Szóval így ebben a formában zavaró lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!