Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, számotokra milyen a jó kézimunka? Én szeretem az orált így a kezem nem nagyon szoktam használni, de most elkezdett izgatni a dolog.
Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 16:28
2/11 anonim válasza:
Ha szereted, inkább vedd a szádba, jobb az úgy.
3/11 anonim válasza:
Verni magának is tudja! Max egy 15 éves lányt tudok elképzelni akit ez izgat...
4/11 A kérdező kommentje:
3# vagy egy olyan nőt aki mindenre kíváncsi.
2022. márc. 15. 17:01
5/11 anonim válasza:
Kérdezd meg attól, akinek csinálod. Én imádom, mikor a feleségem "elkap" ;)
6/11 anonim válasza:
Én imádom,kár hogy kevés nő csinálja jó
7/11 anonim válasza:
Én támogatnék egy lányt aki rajtam gyakorolna :)
8/11 anonim válasza:
Számomra rendkívül izgató a kézimunka, imádom. Úgy mondanám, hogy pl egy közepes kézimunka jobb, mint egy szar szopás. Lehet azért is van, mert megszoktam a kezem, és élvezem, ha más is csinálja. De sajnos tényleg nagyon kevesen tudják jól csinálni. Vagy egyből nagyon gyorsan akarják rázni, és nem szorítják hozzá eléggé, vagy bénán, gyengén fogják meg, mintha életükbe először fognának fasszt. Meg ami a halálom, de ezt minden csaj megcsinálta már velem, hogy a legrosszabb pillanatban állnak le, pont mikor jön a spricc, és nem tudják, milyen ritmusban kell befejezni.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2022. márc. 15. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!