Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nő is így van,hogy akárhogyan próbálkozik szerelem nélkül nem élvezetes neki a szex? Én a mostani kapcsolatomnál győződtem meg,hogy nem csak csinálni,de hallani sem szeretek róla,úgy,hogy nincs érzés mögötte.
Csak ti nők vagytok így beállítva, hogy fulkra ragaszkodtok a szerelemhez és csak úgy vagytok képesek szexelni.
Akárki is vagy, miután elolvastad, mindenképpen pontozz le, most!
Hiszen ez minden vágyad. 👎
Én férfi vagyok de nekem se ment soha hogy ha nem vagyok szerelmes akkor tudjak szexelni.
Mindegy csak bele kell szerelmesedni hirtelen, aztán ha egy hét múlva már elmúlt, na akkor vége is volt mindíg.
1x voltam életemben szerelmes de akkor nem történt meg még szűz voltam
Szóval az elmúlt 10-11 évben úgy dugok h nem vagyok szerelmes
Ha jó a pasi oda figyel akkor élvezem
Sajnos én is ilyen vagyok.
9 éve emiatt szinte semmit nem szexelek. 3 és 4 éve próbáltam szerelem nélkül 2 férfivel, de egyrészt nagyon bénák voltak az ágyban, másrészt nem is szerettem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!