Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha maszturbáltok ,akkor számotokra élvezetesebb, ha közben megdugjátok magatokat?
Figyelt kérdés
Dildo,vibri..Jobban hasonlít a valódi szexre?2023. nov. 3. 15:08
1/16 anonim válasza:
Nem
De mondjuk egy csikló izgató már jó
2/16 anonim válasza:
Igen, vibrátorral a legjobb aminek van csiklóizgató része.
3/16 anonim válasza:
Nem. Ha masztizom, csak a csiklómat izgatom. Ha azt akarom, hogy valami bennem is legyen, akkor arra ott van a párom és szexelünk. A valódi szexre hogy hasonlítana egy játékszer?
6/16 anonim válasza:
Mivel nekem nincsenek ilyen eszközeim, így elegek az ujjaim
7/16 anonim válasza:
Igen, úgy élvezetesebb, viszont kényelmetlenebb is. Nem tudom a megfelelő pontokat ingerelni, mert nem elég hosszú a kezem. Úgyhogy összességében fárasztóbb is.
8/16 anonim válasza:
Nem. Van vibrim is, es dildo is. Ezek szexnel kerulnek elo. Masztinal elegek az ujjaim.
9/16 anonim válasza:
Nekem élvezetesebb mert masztinál is van hüvelyi orgazmusom
10/16 anonim válasza:
Miért van az ha a pasi maszturbál a nők vérig vannak sértve, de ha a nő csinálja akkor az elfogadott legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!