Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak annyira elájulva a szextől az emberek mikor maszturbálni is nagyon élvezetes és az azonnal elérhető?
Főleg a férfiak szánalmasak nagyon, hogy mennyi mindenre képesek azért hogy szexhez jussanak.
Én meg iszom a sört, fetrengek, hatalmas maszti partikat tartok és nem kell idegesítő hisztis nőket ehhez elviselnem.
F/31
Mert a szex nem csak arról szól hogy mi esik jól.
Ha valaha szexeltél volna akkor tudnád. De így laikusnak minek magyarázkodjon az ember? Örülök neki hogy neked jó az ha recskázol
Tucatnyi nővel voltam már kettes! Nem nagy élmény dugdosni a farkadat a punciba.
Inkább csak arra jó hogy menőzhetsz vele.
Ha egy megfelelő nő veri a farkadat jó technikával az lehet olyan jó mintha magadnak csinálnád, de nem lesz jobb annál!
ma 13:52
Mondani mindent lehet. De magadat buktattad le hogy életedben nem voltál még nővel.
Jaja, nyilván nem voltam..hát persze... figyu, töcskölni egy puncit nem nagy élmény. Nekem annyira nem nagy, hogy elélvezni is csak úgy tudok ha kézzel rásegítik.
Nem ad elég ingert a farkamnak a punci, ez van.
A szopás se volt még számomra sose komoly élmény...egyedül az volt egész jó amikor ügyes lánnyal voltam aki tudta hogy a faszt úgy kell verni hogy erősen szorítja. Na az egész jó volt.
De ha hozzáveszem azt hogy ezért udvarolni kell a nőknek heteket, hónapokat, puncsolni... NEM ÉRI MEG.
Akkor érné meg ha leszólítanék egy nőt és mennénk azonnal kefélni.
ma 13:54
Mert sokat recskáztál és a kezedhez vagy szokva.
Ha leállnál pár hétre a recskával és akkor fizetnél egy nőt magadnak, sokkal másabb érzés lenne a szex. És akkor most nem éreznék késztetést arra hogy kiugorjak az ablakon amikor ilyen emberekkel vitatkozom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!